Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Aminatai ballēties neļauj skola

Pirms fināla Aminata Savadogo mainīja savu vizuālo tēlu – daudzi šīs pārmaiņas uzskatīja ar veiksmīgām. © f64

Latvijas Televīzijas (LTV) 6. studijā svētdien, 22. februārī, noslēdzās izpildītāju konkurss «Supernova» – ar jaunās dziedātājas Aminatas Savadogo (21) uzvaru.

Pēc pasākuma, protams, visi metās sumināt uzvarētāju, kura slīga ziedos un apskāvienos, taču nezaudēja spēju saturīgi komunicēt ar masu mediju pārstāvjiem, kuri bija ieradušies pat no tālākām zemēm. «Kā es uzvaru nosvinēšu? Kad es vispār sapratīšu, ka braukšu uz Austriju – man nav ne jausmas... Bet es tagad vispār... Es nezinu... Laikam vienkārši iešu uz ballīti!» šādi bija vieni no pirmajiem Aminatas vārdiem, vēl uz skatuves esot.

Pēc brītiņa viņa gan apjauta, ka nekāda svinēšana nesanāks, jo pirmdien taču jāiet uz skolu, – meitene mācās Latvijas Universitātē starptautiskās ekonomiskās attiecības, ir trešajā kursā. Par to, vai viņu sveiks kursabiedri, Aminatai bija visai amizants viedoklis: «Nevar zināt, varbūt viņi nemaz šo konkursu neklausās. Bet varbūt arī apsveiks...» Par savu došanos uz Austriju meitene nebija pārāk sabijusies, tiesa, pie priekšnesuma gan vēl piestrādāšot. «Noteikti pakonsultēšos ar stilistiem par tērpa izvēli, ko viņi teiks. Cik man ir informācija, man palīdzēs Latvijas Televīzijas cilvēki, – sakontaktēšos ar viņiem, tad arī saviem stilistiem un strādāšu, lai uzlabotu savu priekšnesumu.»