Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Skandalozi

Starp Midltoni un karalieni atkal "uzbango" asi strīdi

© inquisitr.com

Par Keitas Midltones un karalienes nesaskaņām baumots jau kopš kāzām, taču šoreiz asie strīdi atsākušies neilgi pirms otrās karaliskās ģimenes atvases nākšanas pasaulē, vēsta ārzemju mediji. Kā jau zināms, dzemdības gaidāmas jau pēc dažām nedēļām.

88 gadus vecā karaliene uzskata, ka viņas mazdēla, prinča Viljama, sieva nepilnīgi īsteno savus pienākumus kā karaliskās ģimenes pārstāvim pienāktos, pārāk maz dodoties oficiālās vizītēs, uzrunājot iedzīvotājus, piedaloties dažādos labdarības projektos utt., kaut arī Midltone salīdzinoši nesen dzemdējusi mazo princi Džordžu un toreiz pati izlēmusi rūpēties par bērnu, nealgojot auklīti. Zināms, ka Midltone grūtniecības laikā cieš no stipra nelabuma, kas apdraud viņas veselību un labsajūtu, piespiežot jauno māmiņu grūtniecības sākumā palikt mājās ārstu uzraudzībā.

Tāpat prinča Viljama vecmāmiņa ir neapmierināta, ka Keita vēlas otro bērnu dzemdēt mājās- Elizabete ll pieprasa, lai mazulis tiktu dzemdēts slimnīcā. Lai arī Keita izteikusi vēlmi pēc dzemdēšanas uz laiku palikt mājās pie mātes, karaliene dzelžaini uzstāj, ka bērns jāaudzina pilī, turklāt nevēlas, lai pilī ierastos pati hercogienes māte- Kerola Midltone. Elizabete vēlas panākt, lai otro bērnu, atšķirībā no Džordža, pilī pieskatītu auklīte.