Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Aisha aizdomājas par ģimenes pieaugumu

© f64

Ar diviem pilnībā izpārdotiem šoviem Cēsu koncertzālē «Vidzeme» 14. februārī, tātad šosestdien, savas desmitgades uz skatuves atzīmēšanas tūri aizsāks Aija Andrejeva. Klāt būšot arī daudzie radi, vīru Tomu ieskaitot.

Dziedātājas Aijas Andrejevas tūres kalendārā pašlaik ierakstītas 11 vietas, bet pirmais koncerts iekrīt Svētā Valentīna dienā. «Nekad neesmu iespringusi uz kaut kādām dāvanām savai otrajai pusei [šajā dienā], es šos svētkus uztveru kaut kā vienkāršāk – varbūt derētu tajā vairāk laika pavadīt vienam ar otru, varbūt vienkārši tikai atcerēties par otru cilvēku. Rezumējot – es šo dienu kā nacionālos svētkus nudien neuztveru,» sarunājoties ar »VZ«, jokoja Aisha (29). Vai viņas vīrs Toms brauks uz pirmo tūres koncertu Cēsīs? «Brauks, brauks, kur ta’ viņš liksies!»

Dažās nesenajās intervijās Aija mīklaini izteikusies par savu turpmāko karjeru – no teiktā varētu saprast, ka viņa prāto par ģimenes pieaugumu un saprotamu pauzi dziedātājas gaitās. «Par tādām lietām jau kāds cits domā mūsu vietā. Taču par ģimenes plānošanu – tu taču zini, ka tu un mediji vispār nebūs tie, ar kuriem es par šādām tēmām runāšu! Es varu teikt tikai vienu – cilvēks domā, dieviņš dara! Vienmēr vajag paļauties uz to tur augšā. Tad jau redzēsim, kā tai dzīvē iekārtosies,» tā Aija. Vai viņa varētu iedomāties, ka ņemtu pauzi un kādu laiku nekāptu uz skatuves? «Tagad varu iedomāties, jā, bet es nezinu, kā tas būtu. Skaļi domāju, ka varētu nedziedāt un atteikties no šādas dzīves, kāda man ir, bet mans vīrs netic un ir pārliecināts, ka es mēnesi neizturētu. Pati nezinu – varbūt izturētu, varbūt ne. Laiks pats visu saliks pa plauktiņiem, jo esmu sieviete, kura grib ģimeni. Dieviņš sakārtos lietas tā, kā tām ir jābūt.»