Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Tauta sašutusi par Krustpils dzelceļa stacijas atejām

© F64

Sociālajā tīklā Twitter "vētru" sacēlis foto, kurā redzamas Krustpils dzelceļa stacijas tualetes. @liana_langa kopā ar visnotaļ neglaimojošo fotogrāfiju, kas redzama augstāk, "iečivinājusi": "Krustpils dzelzceļa stacijas ateja. Latvijas dzelceļš turīgs. Mēs - tā dabības mērķis. Reāls ekonomikas izrāviens!".

"Tvīta" komentētāji šausminās: "Tukuma stacijā līdzīgi. Pie kam tuvākā apkārtnē citas nav.... arī Cēsīs vēl nesen tāda pati bija."; "Par šīm tualetēm es šausminos kopš sevi atceros, bet es zinu,ka tur nevajag iet. Žēl tos, kas tam nav morāli gatavi."; "Specpiedāvājums tūristiem - Atilas laiku WC"; "Siguldas dzelzceļa stacijā arī tādas nesen bija. Teicu itāļiem-būs viduslaiku WC, iebilda, ka esot Atilas laiku"

Komentētājiem pievienojies arī nesen par braukšanu dzērumā sodītais parlamentārietis Veiko Spolītis: "Huņņu Attilam bija tīrāka būšana sūnās, bet šis ir piemērs (!) Krievzemniekiem pārņemot franču pi-pi/ka-ka..."; "Salaspils, Ogres un lērumā LV dzelzsceļa st. un autoostu šie paši mēsli. Varētu uztaisīt aptauju 1/2"; "2/2 cik LV dzelzceļa st. un autoostu ir civilzēts žanis? Izsaku savu skaitli - 5%, lai pārējie min:)"