Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅU GADA APSKATS: Attiecību līkloči

© f64

Kāds aizejošais gads bijis pašmāju zvaigžņu privātajā dzīvē?

Kapteinis Ozoliņš metas brīvu meiteņu meklējumos

Kad gada sākumā parādījās oficiāla informācija par Latvijas hokeja izlases kapteiņa Sanda Ozoliņa šķiršanos ar kādreizējo TV dīvu Annu Lieckalniņu, kas turklāt izrādījās diezgan skandaloza, meksikāņu «ziepju operu» cienītāji skumji nopūtās – tik skaists pāris taču bija! Par skaisto Annu mēs vēl pilnīgi noteikti dzirdēsim arī 2015. gadā, bet par Ozo dzirdējām jau šajā gadā, turklāt tādā rakursā, par kādu diezin vai kāds būtu iedomājies, proti, izrādījās, ka slavenais hokejists ir pamatīgs brunču mednieks un siržu lauzējs. Ik pa laikam sūrais Rīgas «Dinamo» un arī Latvijas izlases kapteinis atrādījās kompānijās ar skaistām meitenēm, kas lika izdarīt minējumus, kura no tām tad ir Ozoliņa īstā un vienīgā. Laikam jau neviena no līdz šim redzētajām, lai gan – kas zina, varbūt daiļa bankas darbiniece, modele Samanta Priedīte būs īstā.

Ozoliņš un Samanta Priedīte 18. novembra pievakarē uz Latvijas Nacionālā teātra svētku koncertu ieradās, rokās sadevušies un smaidīgi. Pamanījuši uz viņiem vērstās fotokameras, abi saskatījās un sāka smaidīt vēl vairāk. Sandis savai daiļajai pavadonei vīrišķīgi atvēra teātra ārdurvis. Jau vēlāk, atbrīvojušies no virsdrēbēm, pāris devās uz ložu, kur ērti iekārtojās, lai vērotu svinīgo koncertu. Gaidot koncerta sākumu, viņi nemitīgi čaloja, mīļi saskatījās un atkal smaidīja. Jāpiebilst, ka arī pērn Ozoliņš šajā teātrī un ložā vēroja Latvijas neatkarības pasludināšanas gadadienai veltīto svinīgo koncertu, tikai tobrīd viņš vēl bija kopā ar kādreizējo TV seju Annu Lieckalniņu.

Smukais Bulis un skaistā Skulme. Kāpēc gan ne?

Ja divi skaisti cilvēki kaut kur tiek redzēti kopā, ir skaidrs, ka uzvirmo dažādas baumas. Ja šie cilvēki turklāt vēl ir brīvi, baumas iegūst visai konkrētu nokrāsu. Aktiera Andra Buļa un skaistumkonkursu rīkotājas Lienes Skulmes gadījumā gan tik skaisti nav, jo trīs bērnu māte Skulme pērn oficiāli šķīrās, savukārt Bulis ir kārtīgs un godājams vīrakungs, par kura uzticību viņa otrajai pusītei nav iemesla šaubīties. Taču labdarības fonda «RH3» koncertā līdzās sabiedrības dāmai Lienei Skulmei viņš pēkšņi vairījās no fotogrāfiem. Par abu romantiskajām attiecībām mēles tika trītas jau ilgāku laiku, un šī vairīšanās tikai pielēja eļļu ugunij. «Ar Lieni Skulmi esmu pazīstams, mēs kopā esam strādājuši pie dažādiem pasākumiem, taču man nav saprotams, kāds ir iemesls baumām par mūsu romantiskajām attiecībām. Vai ir kaut kādas kompromitējošas bildes vai kas? Šādām baumām nav pamata, es aizvien esmu precējies un dzīvoju laulībā. Tas, ko rakstīja kāds žurnāls, ka es palīdzu Skulmei uzvilkt kažoku, – ja tas ir baumu iemesls, tad piedodiet, ka esmu audzināts būt pieklājīgs. Tāpēc arī šoreiz, redzot šā žurnāla fotogrāfu, izvairījos, ka mūs ar Skulmi nobildē kopā. Pasākuma mērķis bija pievērst cilvēku uzmanību nopietnai problēmai. Ir svarīgi pastāstīt, kā var palīdzēt ar vēzi slimiem bērniem, nevis kurš ar ko ir ieradies kopā un kurš ar kuru sarunājas,» »VZ« norādīja Bulis. Nu, nu...

Rajecka 52 gadu vecumā iestūrē laulības ostā

Dziedātāja Olga Rajecka savos 52 gados šogad oficiāli otrreiz kļuva par precētu sievu – 31. jūlijā viņa mija gredzenus ar skaņu režisoru Ivo Bankavu. Abi pirmoreiz esot sastapušies jau pirms pāris gadu desmitiem, kad Rajecka dziedājusi Bankava kāzās, tomēr viens otrā ieskatījušies stipri vēlāk – kad, pošoties dziesmu un deju svētku raidījuma «Lai top!» filmēšanai, Bankavs dejojis kolektīvā «Rotaļa XO», ar kuru kopā Rajecka veidojusi savu priekšnesumu. Nu abi turpina kopdejot – ne tikai kolektīvā «Rotaļa», bet arī dzīvē. Tiesa, viss nav tik skaisti, kā no malas izskatās, – Bankavs dziedātājas dēļ pametis savu bērna gaidībās esošo iepriekšējo draudzeni, kura savos bēdu stāstos padalījās arī ar masu medijiem, un jāatzīst, ka šis stāsts neko labi neizklausās. Taču Rajeckas un Bankava attiecībās viss ir kārtībā.

Aktrise Skulte precas, apprecas un grasās precēties

Janvāra sākumā relatīvi neilgi pēc iepazīšanās laulības ostā iestūrēja Latvijas Nacionālā teātra aktrise un seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Evija Skulte. Kādu laiku aktrise sava vīra personību slēpa no medijiem, un «Modes un stila balvas 2014» apbalvošanas ceremonija kļuva par Skultes un viņas vīra Harija Bormaņa pirmo publisko parādīšanos. Taču šī idille nebija ilga: «Positivus Festival» laikā Skulte tika atkal manīta kopā ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru bija īpaši draudzīgās attiecībās arī pirms tam, tikai tad to norakstīja uz pašmāju slavenībām tik ļoti ierasto «mēs esam tikai labi draugi» tēmu.

Skultes attiecību stāstus pilnīgi droši varētu iemūžināt kādā seriālā. 2012. gadā viņa šķīrās no savu dēlu Roberta (9) un Bruno (11) tēva scenogrāfa Kristapa Skultes, ar kuru kopā bija padsmit gadus. Pagājušā gada vasarā viņa uzsāka tā saukto dienesta romānu ar seriāla «Viņas melo labāk» producentu, lietuvieti Martinaiti (47), turklāt tika deklarēts, ka abiem viss esot ļoti nopietni. Beidzoties vasarai un arī seriāla filmēšanai, Martinaitis «atcerējās», ka dzīvo Lietuvā, un devās mājup, savukārt Skultei atkal tika brīvas sievietes statuss. Taču ne uz ilgu laiku – rudenī Skulte iepazinās ar Bormani, turklāt, kas interesanti, tas esot noticis, stāvot rindā elektrības rēķina apmaksai. Jau Vecgada vakarā aktrise ar šo vīru apprecējās, turklāt eksotiskajās Bahamu salās, tomēr Latvijā šo laulību oficiāli reģistrēt nesteidza un arī kopdzīves virpulī nemetās. Nebija pagājis pat pusgads kopš svinīgās precību procedūras, un Skulte atkal bija kopā ar lietuvieti, turklāt stāstot, ka nu gan viss esot pa īstam un nopietni...

Pagaidām pāra dzīve paiet starp divām valstīm – Latviju un Lietuvu. Rimvīds atzīst, ka labprāt arī reiz apprecētos ar Eviju, bet, kad tas notiks, to laiks rādīs. «Visi draugi tā gaida mūsu kāzas, ka laikam iedzert grib? Un lietuvieši jau tāpat kā gruzīni rīko vērienīgas kāzas triju dienu garumā. Jāsagaida, kad ienāksies 2015. gadā stādīto kartupeļu raža, tad arī varēsim kāzas rīkot, jo būs ko galdā likt,» teic producents. Rimvīdam izveidojušās draudzīgas attiecības arī ar Evijas dēliem Robertu un Bruno, kuri dzimuši aktrises iepriekšējā laulībā ar scenogrāfu Kristapu Skulti.

Skandalozais Džilindžers briest laulību rekordam

Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme (28) šogad burtiski uzplauka – pēc šķiršanās no režisora Dž. Dž. Džilindžera jeb Raimonda Rupeika (48). Viņa pieņēma jaunus izaicinājumus, spēlēja izrādes ārpus Dailes teātra skatuves un baudīja saviesīgo dzīvi. «Visi cenšas noskaidrot, kāda bija patiesība, kāpēc izjuka mana un Džilindžera laulība? Vai tagad man ir jauns draugs? Taču es izvēlos klusuma brīdi. Ja es atļautu, tad interesenti noteikti ielīstu pat guļamistabā, tualetē, vannasistabā un drēbju skapī,» tā intervijā ar »VZ« prātoja Dzelme. Viņa bijušais sabiedrībā paguvis iziet jau ar vairākām pavadonēm, tāpēc prognozes par to, ka Džilim piektās laulības nebūt nebūs pašas pēdējās, nemaz nav baltiem diegiem šūtas...

Mednis šķīries no sievas, aizgājis pie citas

Kad parādījās neoficiāla informācija, ka smagu insultu pārcietušais Arnis Mednis šķīries no sievas Ivetas, ar kuru laulībā pavadīti vairāk nekā 20 gadi, šķita, ka tās ir tikai baumas. Un tomēr tā ir taisnība: mūziķis šobrīd ir kopā ar sievieti, ar kuru iepazinies rehabilitācijas centrā «Vaivari». 18. oktobrī mūziķis Arnis Mednis svinēja savu 53. dzimšanas dienu – šoreiz jau kopā ar citu dzīvesbiedri. «Mēs ar Ivetu izšķīrāmies, man ir cita otra pusīte. Mūsu laulības kuģis gāja uz grunti jau vairākus gadus,» intervijā žurnālam «Ievas Veselība» atzina Mednis. «Neizturējām problēmu nastu, pārdzīvojumus, kuri vēlās mums pāri un noveda mani līdz insultam. Iveta varonīgi izturēja grūtāko laiku, kad biju ratiņkrēslā. «Vaivaros» es iepazinos ar sievieti, ar kuru tagad esmu kopā. Viņa nebija mana ārste, bet strādāja rehabilitācijas centrā. Kad es pirmo reizi viņu ieraudzīju, caur manām smadzenēm izskrēja signāls – re, kur tava otra pusīte. Viņai bija līdzīgas izjūtas,» klāstīja mūziķis. Iepriekš viņš dzīvoja pavisam citādās noskaņās – tad, kad bija smagi slims. «Šobrīd esmu slimības nomocīts cilvēks, bet mans lielākais atbalsts ir mana ģimene. Ar sievu Ivetu esam precēti vairāk nekā 20 gadu, bet pavisam kopā dzīvojam ap 30 gadu. Šajā situācijā patiešām novērtēju, ka man blakus ir īstais cilvēks, novērtēju visu, ko viņa manā labā darījusi un dara. [..] Labākais uzmundrinājums no Ivetas puses ir viņas smaids. Zinu, cik grūti viņai pašlaik ir, bet viņa smaida. Un ar savu smaidu dod spēku man cīnīties ar slimību. Iveta un mūsu bērni ir vienīgais dzinulis, kas dod manai dzīvošanai iemeslu un jēgu. Vakaros, piemēram, apskaujot savu sieviņu, izjūtu arī neaprakstāmu laimi. Arī bērni dzīvo ar mums kopā, un es novērtēju, ka mums ir šis laiks visiem dots. Bērni ir lieli, viņi paši dzīvo katrs savu dzīvi, joņo apkārt... Laimes izjūta ir tad, kad visa ģimene ir mājās, tad arī pats jūtu, ka man kļūst bišķiņ labāk. Viņi bieži saka: «Tēti, turies, tu izveseļosies!» Vispār ģimene ļoti cenšas, kā nu vien prazdami, mani uzmundrināt. Es tiešām esmu bagāts cilvēks,» lūk, ko mūziķis teica 2011. gada oktobrī intervijā žurnālam «Kas Jauns».