Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

ASTROLOĢIJA: Kā mīlēt, ieņemt bērnu un strādāt 2015. gadā

© labdaris.lv/

Cilvēki ir ziņkāri, un daudziem ne reizi vien gribējies noskaidrot, kas viņus gaida ja ne rīt un parīt, tad vismaz nākamajā gadā. Par to, kas varētu notikt 2015. gadā, »Vakara Ziņām« prognozes izsaka sertificēta numeroloģe Ineta Ventniece. «Kāds 2015. gadā gavilēs aiz laimes, bet cits raudās. Šis nav vidusceļa gads. Gadu varētu raksturot kā slīpētu un viltīgu, ja vien tam var piedēvēt dzīvai būtnei raksturīgas īpašības. Cilvēks varbūt ir sasapņojies par daudz ko, taču, ja nebūs konkrētu mērķu un izpildāmu ideju, tad 2015. gadā neko neizdosies panākt un sasniegt. Protams, viss atkarīgs no tā, kā mēs paši uztveram prognozes,» brīdina numeroloģe.

Karmiskais gads Latvijai

2015. gads ir Latvijas karmiskais gads, tātad valstij tas būs ļoti nozīmīgs. Viens no tādiem notikumiem ir Latvijas prezidentūra Eiropas Savienības Padomē. Eiropas Parlamenta darba vietas – Brisele (Beļģijā) un Strasbūra (Francijā) – numeroloģijā tiek prognozētas par Latvijai labvēlīgām. Numeroloģe uzskata, ka 2015. gads varētu izaicināt un kaitināt, tāpēc nedrīkst pieņemt sasteigtus lēmumus, arī Saeimā. Pieņemot sasteigtus lēmumus, par tiem vēlāk var nākties dārgi samaksāt. Ļoti jāuzmanās, jo jebkurš nepareizi izteikts vārds vai pārsteidzīgs solis var sāpīgi atspēlēties. Vēl jo vairāk tāpēc, ka 2015. gadā varētu izraisīties pārpratumu pilnas situācijas.

Nevajadzētu pieļaut konfrontāciju attiecībās ar Krieviju, jo gada enerģijai piemīt agresija, dinamika. Tālab šķitīs, ka gads ir paskrējis ļoti ātri. Varētu pastiprināties nemieri un karadarbība. Tāpēc jāatceras, ka miers baro, bet nemiers posta. 2015. gadā tiks prasīti lieli ieguldījumi militārajā jomā.

Atklāsies ļoti daudzas lietas, ko iepriekš nezinājām. Skeleti lauzīsies ārā no skapja, tāpēc ieteicams čekas maisus atvērt tieši 2015. gadā. Tā kā šis valstij ir karmiskais gads, vajadzēs par kaut ko norēķināties, nokārtot vecus parādus, un, iespējams, čekas maisi ir tieši tāds ilgi slēpts parāds.

Gadam piemīt indigo enerģija, kas nozīmē iespējas, daudzpusīgumu, psiholoģiju. Latvijai vajadzētu būt kopumā labam gadam, jo bieži vien karmiskajā gadā klājas labāk, nevis sliktāk.

Dzērājiem jābīstas

Gada moto ir un paliek: viss jādara apdomīgi un lēnām, nedrīkst steigties. Tiem, kuri steigsies un kuru personiskajā numeroloģiskajā matricā ir akcentēta steiga un ātrums, ir jābūt īpaši piesardzīgiem. Numeroloģe uzskata, ka 2015. gadā ceļu policistiem varētu būt daudz vairāk darba nekā līdz šim. Kā zināms, fotoradarus uz Latvijas ceļiem masveidā plānots uzstādīt pavasarī, un tie būs tieši laikā. Numeroloģe brīdina, ka ļoti jāuzmanās agresīvajiem braucējiem, viņiem var klāties plāni, var pazaudēt tiesības uz ilgu laiku. Cilvēkiem būs tendence lietot alkoholu, lai noņemtu spriedzi, un pēc tam sēsties pie stūres. Tā kā šis ir spriedzes gads, tiem, kuri gribēs atteikties no alkohola lietošanas, savus labos nodomus būs grūti īstenot.

Kādi bērni dzims?

Piedzims ļoti vispusīgi bērni. Viņi būs kā cilvēks-orķestris, pratīs un zinās daudzas lietas, piedzims ar mērķa apziņu un zinās, ko grib. Savā ziņā 2015. gada bērni būs unikāli, jo varēs sevi īstenot daudz vairāk profesijās nekā 2014. gadā dzimušie, kad pasaulē nāca mazuļi, kuri visveiksmīgāk varēs darboties lielākoties lietišķajā jomā. 2015. gadā piedzims daudzi nākamie biznesmeņi, mākslinieki un psihologi.

Mīlestība, romantika, kāzas

Romantikai un laulībām labāks bija 2014. gads. Tas nenozīmē, ka Kazas gadā par kāzām jāaizmirst. Jāņem vērā, ka 2015. gadā ģimenē un attiecībās jāsaglabā diplomātija. Noteikti vajag izrunāties, neslēpt aizvainojumu, sarūgtinājumu un dusmas sevī, neatstāt neko neizrunātu.

Par naudu un biznesu

Naudas ziņā – stabilāks gads nekā iepriekšējais. Arī lielajām lietām – ekonomikas izaugsmei, ražošanas attīstībai – 2015. gads ir stabilāks nekā 2014. gads, kurā daudzas problēmas tā arī palika neatrisinātas.

2015. gads mūs piespiedīs vai nu iet uz mērķi un darīt, vai arī saprast, ko īsti gribam paveikt. Tas neļaus brīvi planēt, kur iepatīkas, bet liks ievērot kārtību un noteikumus. Tas varētu būt veiksmīgāks tiem cilvēkiem, kuri 2014. gadā pārdzīvoja, ka neizdodas nopelnīt. Jaunais gads dos iespēju pelnīt daudz vairāk. Kādam varētu ļoti, ļoti veikties loterijā – ir iespēja vinnēt lielākas summas nekā šogad. Iespējams, aktivizēsies «neoficiālā» nauda, kreisie ienākumi.

Karjera un izglītība

Karjerai un izglītībai ļoti labs gads. Studentos var pamosties dziņa cītīgi mācīties. Ja šajā gadā cilvēks rīkosies saprātīgi un darīs to, kas ir nepieciešams labākai nākotnei, tad pēc kāda laika varētu piedzīvot galvu reibinošus sasniegumus. 2015. gadā ir jāaizmirst par vārdu «slinkums», jābūt aktīvam un radošam.

Ceļot vai tomēr ne?

Numeroloģe vērtē, ka turpmākie 12 mēneši nav veiksmīgākais laiks ceļošanai. Gada dinamika var pastiprināt steigu un neapdomību, kas radītu negaidītus šķēršļus ceļotājiem. Iespējamas dabas katastrofas. Latviju kā Eiropas Savienības Padomes prezidējošo valsti, protams, apmeklēs ļoti daudz cilvēku, bet pat tad, ja Latvija būtu vienkārši valsts Baltijas jūras krastā, tūristu skaits 2015. gadā sola patīkamu dinamiku.

Tukši muldētāji nebūs cieņā

Uzreiz var atbildēt, ka labi jutīsies cilvēki ar vīrišķo enerģiju (tāda piemīt arī sievietēm). Tiem, kas 2014. gadā būs plederējuši, 2015. gads varētu nest sāpīgus un nepatīkamus pārsteigumus, bet cilvēki ar vīrišķo enerģiju varēs gāzt kalnus.

Visiem ir svarīgi apzināties, ka nepieciešams mērķis un konkrētība, nedrīkst sapņot un peldēt savā sapņu un ilūziju pasaulītē. Mērķi ir jācenšas realizēt, tāpēc ka tukši muldētāji nebūs cieņā. Cilvēki gribēs redzēt rezultātu – ja ir piedāvājums, tad jābūt izpildei, nevarēs solīt kā mūsu deputāti: izdarīsim varbūt rīt, varbūt pēc gada, varbūt vispār nekad. Ja 2014. gadā daudzas lietas un notikumi palika miglā tīti un sabiedrībai apslēpti, iespējams, tauta daudz ko gaidīja, bet nesaņēma, tad 2015. gads beidzot ieviesīs lielāku konkrētību un piespiedīs realizēt nodomus un solījumus. Būs grūtāk mainīt savu viedokli. 2015. gads cilvēkus turēs stingrākos rāmjos un iemācīs dzīvot ar stiprāku mugurkaulu, nelocīties līdzi visiem vējiem.

Dažam labam var nākties pakarot – vai nu ar priekšniecību, vai ģimenē, bet, iespējams, būs jāizkaro arī kāda iekšēja cīņa pašam ar sevi. Ir jāapsver katrs savs solis, nevienu gājienu nedrīkst izdarīt tāpat vien, uz dullo, jo tas var būt kļūdains.