Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Anna Lieckalniņa šovā koķetē ar Runtuli

© f64

Radošās apvienības «3 āboli» vadītāja Anna Lieckalniņa (32) telekompānijas «Rīga TV 24» pirmā talantu šova «Rādi, ko vari!» raidījumā ar lielisko izskatu un pikanto kleitu apbūra šova pastāvīgo žūrijas pārstāvi, režisoru un producentu Viktoru Runtuli.

Kādreizējā TV dīva Anna Lieckalniņa uz šovu ieradās dažas minūtes pirms tiešraides, atvizinoties līdz televīzijas studijai melnā mersedesā. Lieckalniņa un horeogrāfs Agris Daņiļevičs pievienojās pastāvīgajam žūrijas pārstāvim Viktoram Runtulim, lai vērtētu septiņus dalībniekus, kas šova tiešraidē demonstrēja savus talantus – dziedāja, dejoja un rādīja akrobātiskus trikus. Lieckalniņa atzina, ka beidzot sapnis ir piepildījies un viņa pirmo reizi ir aicināta šova žūrijā vērtēt jaunos talantus, kas vēlas nokļūt uz šovbiznesa skatuves. Lieckalniņa tovakar bija īpaši skaisti saposusies – pikantā kleita pilnībā atsedza plecus un izcēla slaido augumu, tādēļ pat precētais Runtulis nespēja ne acu novērst no daiļās Annas.

Sarunā ar »VZ« Lieckalniņa atzina, ka jūtas ļoti pateicīga šova organizatoriem, ka šoreiz talantu priekšnesumi žūrijai nebija jāvērtē ar atzīmi, vien galarezultātā jāpieņem lēmums, kuri būs tie četri dalībnieki, kas kvalificēsies finālam. «Ja būtu jāliek atzīmes, tas jau būtu daudz grūtāks uzdevums,» tā Lieckalniņa, kas pati savas gaitas televīzijā sāka 23 gadu vecumā, vadot TV šovus.

Beidzamajā laikā Anna Lieckalniņa TV ekrānā gan parādās daudz retāk, jo pievērsusies cilvēku garīgās veselības sakārtošanai. Pie Lieckalniņas pēc palīdzības vēršas cilvēki ar līdzatkarības problēmām, depresiju un paaugstinātu stresu. «Kā Ēriksona terapijas meistare esmu atsākusi konsultēt cilvēkus, ko arī jau kādreiz pirms vairākiem gadiem praktizēju. Konsultējot klientus, man lieti noder teoloģijas izglītība, kā arī nelielās geštaltterapijas iemaņas,» atklāj Lieckalniņa. Turklāt viņa turpina mācības Rīgas Geštalta institūtā. Pirms tam Anna Latvijas Universitātē studēja teoloģiju, bet vēl iepriekš ieguva bakalaura diplomu uzņēmējdarbībā.