Atpakaļ uz nra.lv

Tikai 10 dienas laika! Jaunam puisim steidzami jāveic operācija

tautaruna.lv 21.jūnijs 2018, 14:20
 
Privātais arhīvs
Pie Latvijas iedzīvotājiem pēc palīdzības vērsies 38 gadīgais Maksims Gorbušins, kuram tuvāko 10 dienu laikā jāveic steidzama operācija - mugurkaula operācija metastāžu izņemšanai! Operācijas izmaksas Vācijas klīnikā sastāda 23 000 eiro, pietrūkst 11 706 eiro!

Maksimam ir 38 gadi, pirms 5 gadiem viņam tika atklāts smadzeņu audzējs, kas it kā bija labdabīgs. Pēc veiktās staru terapijas, Maksima stāvoklis uzlabojās un slimība atkāpās. Maksima ģimene laimē uzelpoja un cerēja, ka visas raizes un bēdas ir aiz muguras. Maksims strādāja, rūpējās par savu ģimeni un īpaši par savu jaunāko, šobrīd jau 17 gadus veco, māsiņu Viktoriju, kurai ir Dauna sindroms.

Pirms vairāk kā pusgada Maksimam negaidīti kļuva ļoti slikti - stipras galvassāpes, nespēja kontrolēt sejas un ķermeņa kreiso pusi. Slimnīcā tika veikti izmeklējumi un tika mainīta pirms 5 gadiem uzstādītā diagnoze. Tas bija šoks visiem - ļaundabīgs smadzeņu audzējs.

“Man ir tikai 38 gadi, likās man viss vēl ir priekšā. Tik daudzas ieceres, ko īstenot. Bet nu viss ir apstājies. Iesaldēts. Nezināms. Otram nevar izstāstīt tās sajūtas, kad jāpiedzīvo tāda diagnoze un neviens neko skaidri pateikt nevar. Nav gaismas tuneļa galā”, atklāj Maksims.

Par iepriekš saziedotajiem līdzekļiem Maksims ir uzsācis ārstēšanos Vivantes klīnikā Vācijā, kur veiktas gan papildus analīzes, gan ķīmijterapija. Pēc veiktās biopsijas ārsts nozīmējis steidzamu mugurkaula operāciju metastāžu izņemšanai.

Ģimene ir vērsusies Nacionālā Veselības dienestā, lai ārstēšana tiktu apmaksāta no valsts līdzekļiem, bet lēmuma pieņemšanu kavē garās rindas pie speciālistiem Latvijā, lai saņemtu dienestam nepieciešamo konsīlija lēmumus. Maksima ģimenei nav šādu līdzekļu, lai par saviem līdzekļiem apmaksātu ārstniecību, tādēļ viņi lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Maksims šobrīd cieš stipras sāpes un operācija jāveic steidzami, lai jauno vīrieti glābtu!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas