Atpakaļ uz nra.lv

Jelgavā brutālā kautiņā ar grūtnieci iesaistās policists un VUGD darbinieks

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 21.jūnijs 2018, 13:57
 
F64
Jelgavā, kādā garāžu kooperatīvā izcēlies pamatīgs konflikts starp grūtnieci, viņas vīru, kā arī vēl trim cilvēkiem, starp kuriem bija Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieks, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Rezultātā - deguna kaula lūzums, salauzta riba, muguras sāpes.

Laulāts pāris no Dobeles vēlas iztīrīt vecākiem piederošu garāžu, kuru pārdod. Tā kā kooperatīvā ir maz atkritumu urnu, pāris, sazvanot Jelgavas pašvaldības policiju, noskaidro, ka viņi izmetamo saturu drīkst likt maisos un novietot blakus atkritumu tvertnei. Tas nebūs pārkāpums. To redz garā braucošs vīrietis un sāk aizrādīt. Vārds pa vārdam un izceļas kautiņš.

”Viņi trijatā sita mana bērna tēvu. Es biju pārbijusies. Kad viens no sitējiem panāca uz manu pusi es paņēmu rokās lauzni un teicu, ka ja viņš man tuvosies, sitīšu. Tad nometu lauzni, pagriezos lai ietu prom un saņēmu sitienu mugurā,” atklājusi kautiņā cietusī sieviete.

Rezultātā - deguna kaula lūzums, salauzta riba, muguras sāpes.

Noskaidrots, ka divi no kautiņā iesaistītajiem ir brāļi. Viens ir Valsts policijas, otrs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieks. Abi ir dēli garāžu kooperatīva pārvaldniekam. Visi Valsts policijā uzraksta iesniegumus. Kad bērna topošie vecāki sākotnēji ierodas atdot likumsargiem savējo, policists to atsakās pieņemt. Iesniegumu pieņem nākamajā dienā, kad pāris tiek pie Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka Andra Zeļļa. Ir zināms, ka par atteikumu pieņemt iesniegumu pret policijas darbinieku ir uzsākta dienesta izmeklēšana.

Cilvēkiem ir aizdomas, ka Jelgavas puses likumsargi cenšas pasargāt savu darbinieku. Lai arī ir veiktas visas medicīniskās pārbaudes, no policijas puses neviens mediķu slēdzienu nav prasījis lai noskaidrotu, kādi miesas bojājumi nodarīti.

Mediķu slēdziens būs tas, pēc kura vadīsies un ja kādam būs nodarīti kaut vai viegli miesas bojājumi, administratīvā lietvedība var pārtapt krimināllietā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas