Atpakaļ uz nra.lv

Maksims Galkins atklāti pastāstījis, kam nolemti viņa bērni surogātmaternitātes dēļ

Portāls nra.lv 27.janvāris 2018, 13:11
 
Scanpix
Komiķis un Krievijas popzvaigznes Allas Pugačovas vīrs Maksims Galkins bieži "Instagram" kontā publicē savu bērnu fotogrāfijas un video.

Kaut arī pats Galkins no sākuma vēlējies noslēpt Ļizas un Harija piedzimšanu no saviem faniem, tomēr tagad dvīņu dzīve ir atklāta pāra faniem un visiem citiem. Nesen komiķis atklāti pastāstīja, kas mainīja viņa lēmumu par savas privātās dzīves publiskošanu.

Maksims godīgi atzinies, ka Ļiza un Harijs, kas dzimuši ar surogātmātes palīdzību, kopš pirmajām dzīves dienām bija nolemti publicitātei. Parastā gadījumā varētu noslēpt no apkārtējiem, ka bērni nākuši pasaulē neparasta veidā, taču Galkins un Pugačova to izdarīt nevarēja.

"Viņiem ir neparasts liktenis, saproti? Parasti bērni, kurus pasaulē laidusi surogātmāte, paliek anonīmi: viņu apkārtējie un vienaudži to nekad neuzzinās. Gadījums ar maniem bērniem un Fiļipa [Kirkorova - red.] bērniem ir citādāks, viņi ir nolemti publicitātei, t.i. tā visa apspriešanai.

Kaut arī tagad jau tas kļūst par normu, tomēr tik un tā tādi bērni paliek anonīmi. Tāpēc bērni, kuri tā nākuši pasaulē, nekad nākotnē nesaskarsies ar baumām un nosodījumu.

Faktiski šajā situācijā mums ir pirmais šāds gadījums valstī. Tāpēc es vēlos dot viņiem "laba starta" iespēju. Es vēlos jums visiem viņus parādīt - viņi ir brīnišķīgi bērni. Tāpēc, ka šajā jautajumā mums diemžēl ir daudz nepamatoti negatīvu uzskatu!" Maksims pastāstījis raidījumā "Severa. Neidzomātie stāsti".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:51

Jaunākās diskusijas