Atpakaļ uz nra.lv

Soctīklu hīts: Pēteris no Kampāniem meklē labu "dāmeli"

Portāls nra.lv 15.decembris 2017, 12:35
 
Facebook.com/Latvijas pēdējie mohikāņi
Sociālā tīkla "Facebook" grupā "Pēdējie Latvijas mohikāņi" publicēts ļoti interesants un oriģināls iepazīšanās sludinājums - Pēteris no Kampāniem Ambeļu pagastā meklē dzīvesbiedri.

Ierakstā teikts, ka labi jau, ja kādreiz grupa varot kādam savam "mohikānim" arī palīdzēt.

“Man ir veseli 3 traktori. Tikai neesmu vēl precējies. Nav dāmas tādas, kā vajag. Bija jau viena piecus gadus atpakaļ, pāris mēnešus pabraukāju, bet nebija īstā. Es meklēju dāmeli. Savos gados. Nākamgad būs piecdesmit. Jaunās - lai skraidelē. Der tāda, kas ir bez bērniem. Vot, vajag ielikt reklāmu, ka vīrietis meklē sievieti! Tikai - labu sievieti. Būtu labāk, lai ir latviete, lai nav krieviete.”


Jautājam arī Pēterim par savu sievietes ideālu un viņš neslēpj savus sapņus: “Es ļūbēju visādus gardumus. Nu, būtu laba sieva, taisītu visādus gardumus, es visu ko ēstu. Pieliktu tik man kā restorānā pilnu galdu un tik ēd, ko gribi! Labai sievai jābūt tādai, kas ir pie vīra mājās. Lai neskraidītu ar citiem puisīšiem. Var arī strādāt, bet galvenais, ka nedarītu citus grēkus. No sākuma tās sievietes - ūj, ūj, ku’ labiņas būs, pēc tam - izaugs mazi radziņi. Tādas man nevajag, tās es jau zinu. Bet tās, kuras grib, lai sūta vēstules vai, lai brauc pašas ciemos. Tikai latvietes, lai nav polietes un maskaļietes,” raksta Pēteris.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:28

Jaunākās diskusijas