Atpakaļ uz nra.lv

Igauņi uz piena pakām attēlo Latvijas karogu. Uzzini, kāpēc!

Portāls nra.lv, Viktorija Gabrjuna 5.maijs 2018, 20:03
 
Publicitātes foto
Par godu Latvijas Republikas 100. dzimšanas dienai Igaunijas piena pārstrādes uzņēmums "Valio" izstrādājis īpašu produktu noformējumu kā sveicienu kaimiņvalsts Latvijas iedzīvotājiem. Noformējumā izmatota Latvijas nacionālā simbolika — karoga lenta un sakta ar Nameja gredzena motīvu.
Svētku iepakojumam izvēlēti divi populārākie "Valio" produkti — piens ALMA 2,5 % litra un pusotra litra iepakojumos. Īpašais svētku noformējums ietver ne tikai Latvijas karoga lentu, saktu ar Nameja gredzena motīvu un apsveikuma tekstu "Latvija, daudz laimes!", bet arī nozīmīgākos Latvijas neatkarības nostiprināšanas gadskaitļus un datumus.

"Šogad visas trīs Baltijas valstis svin savu simtgadi. Ideju par apsveikumu vispirms īstenojām Igaunijā, un pašsaprotami radās doma šādā veidā sveikt arī mūsu kaimiņus - Latvijas iedzīvotājus. Konsultējoties ar Latvijas Valsts heraldikas komisiju, izveidojām īpašu mūsu ALMA piena iepakojuma noformējumu ar Latvijas simboliku kā svētku sveicienu. Piens ir viens no populārākajiem un svarīgākajiem produktiem pircēja grozā, un nevienas ģimenes galds nav iedomājams bez tā, tādēļ mums jo svarīgāk šķita svētku apsveikumu izvietot tieši uz šī nozīmīgā produkta, lai mūsu sveiciens sasniegtu pēc iespējas vairāk Latvijas iedzīvotāju," skaidro "Valio International" pārdošanas direktors Rolands Maziņš.

"Valio" piena produkti ar īpašo jubilejas izlaiduma iepakojumu būs pieejami Latvijas pārtikas veikalos līdz šī gada beigām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas