Atpakaļ uz nra.lv

"Positivus" meklē brīvprātīgos

Portāls nra.lv 17.aprīlis 2018, 16:15
 
Publicitātes foto
No šodienas, 17. aprīļa, ir sākusies pieteikšanās Positivus festivāla palīgiem. Pasākuma rīkotāji aicina talkā aktīvus, atbildīgus un radošus jauniešus, kuri palīdzētu organizēt 12. Positivus festivālu, kas no 20. līdz 22. jūlijam norisināsies Salacgrīvā. Pieteikumi tiks gaidīti līdz 18. maijam.
Festivāla palīgiem ir lieliska iespēja kļūt par daļu no dinamiskās, daudzpusīgās pasākuma organizatoru komandas un gūt noderīgu pieredzi liela pasākuma organizēšanā. Par Positivus festivāla palīgu var kļūt ikviena pilngadīga Eiropas savienības valstu rezidenta persona, kas vēlas palīdzēt organizatoriskajos darbos, piemēram, festivāla teritorijas sagatavošanā un labiekārtošanā, kā arī citu nepieciešamo palīgdarbu veikšanā kā pirms pasākuma, tā arī festivāla norises laikā.

Pēc saņemto pieteikumu izskatīšanas izvēlētie palīgi tiks uzaicināti noformēt darba līgumu, kā arī saņems rēķinu par drošības naudas iemaksu 50 eiro apmērā, kas veiksmīgas saistību izpildes gadījumā tiks atmaksāta līdz 5. augustam. Lai veiksmīgi reģistrētos kā Positivus festivāla palīgs, rēķins par depozītu ir jāapmaksā piecu darbu dienu laikā.

Katram festivāla palīgam tiks sastādīts individuāls darba grafiks, visās festivāla dienās kopā paredzot 15 darba stundas. Vienas maiņas ietvaros katrs palīgs strādā piecas stundas, bet pārējo laiku var izmantot festivāla programmas baudīšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas