Atpakaļ uz nra.lv

Te ir darbs: "Taxify" meklē izcilu profesionāli

Portāls nra.lv 5.marts 2018, 14:11
 
F64
Taksometru izsaukšanas aplikācija Taxify izsludinājusi Latvijas vadītāja vakanci, meklējot izcilu profesionāli, kurš pārņemtu līdzšinējā vadītāja pienākumus un turpinātu veicināt uzņēmuma straujo izaugsmi valsts mērogā.
Jaunā komandas līdera galvenie pienākumi ietvers Taxify biznesa tālāku attīstīšanu un jaunu mērķu sasniegšanu, pozitīvu uzņēmuma tēla veidošanu, inovatīvu ideju, iniciatīvu un kampaņu izstrādi un ieviešanu praksē, vietējās komandas vadīšanu, kā arī jaunu auto vadītāju piesaisti Taxify platformā.

Līdzšinējais Taxify vadītājs Latvijā Juris Krūmiņš turpinās darbu kompānijas galvenajā mītnē Tallinā kā globālās ekspansijas vadītājs. Krūmiņš turpmāk būs atbildīgs par Taxify izaugsmi un attīstību ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Austrijā, Ungārijā, Maltā, Gruzijā, Saūda Arābijā un Irākā.

Latvijas vadītāja pozīcijai uzņēmums šobrīd meklē aizrautīgu, pašmotivētu un radošu uzņēmējdarbības vides profesionāli, kurš ir vērsts uz sasniegumiem, kā arī ir apveltīts ar analītisku domāšanu. Kandidātam nepieciešama pieredze biznesa vadībā un vēlama pieredze arī start up nozarē. Uzņēmums piedāvā lieliskas izaugsmes iespējas, aizraujošu darba ikdienu vienā no Eiropas straujāk augošajiem jaunuzņēmumiem, konkurētspējīgu atalgojumu, iespēju sasniegt aizvien jaunus mērķus, kā arī citas priekšrocības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas