Atpakaļ uz nra.lv

Vācu imigrants Argentīnā atklājis, ka patiesībā ir Ādolfs Hitlers

Portāls nra.lv 25.februāris 2018, 15:42
 
Ilustratīvs attēls
Sirmgalvis Argentīnā paziņojis, ka patiesībā ir bēdīgi slavenais Vācijas diktators Ādolfs Hitlers, ziņo laikraksts ''El Patriota''.
Naturalizētais vācu imigrants ieradies Argentīnā 1945.gadā, ar vārdu Hermans Gunterbergs. Tagad viņš apgalvo, ka dokumenti bijuši viltoti un viņš patiesībā ir pats ļaunais fīrers Ādolfs Hitlers.

Viņš apgalvo, ka nolēmis atklāt savu patieso identitāti, jo Izraēla oficiāli pārtraukusi nacistiskā režīma noziedznieku meklēšanu.

Gunterbergs, jeb Hitlers, apgalvo, ka ticis apmelots un vainots neskaitāmos noziegumos, kuros viņam nav bijis daļas, tādēļ izlaidīšot autobiogrāfiju: ''Mani attēlo kā slikti tikai tāpēc, ka zaudējām karā. Cilvēki, kuri izlasīs manu stāsta pusi, mainīs savu skatu par mani.''

Tiesa, viņa tuvinieki, tostarp sieva Andžela Martineza, kura ar viņu precējusies 55 gadus, norāda, ka viņš vispār par Hitleru nebija runājis līdz nesasirga ar Alcheimera slimību.

Sieva gan pieļauj, ka šī murgošana saistāma ar to, ka vīrs tiešām bijis nacists un tagad viņu moka sirdsapziņa, tomēr Hitlers viņš noteikti neesot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas