Atpakaļ uz nra.lv

Slavenā ekstrasensa Aleksandra Ļitvina prognoze 2018. gada sākumam

Portāls nra.lv 1.janvāris 2018, 10:10
 
Facebook/alexander.litvin
Katram jaunajam gadam ir sava specifika, un arī 2018. gads nav izņēmums. Aleksandrs Ļitvins norāda, ka šim gadam ir raksturīga konservatīva enerģija. Visam jānotiek saskaņā ar noteikumiem, reglamentiem un daudzu gadsimtu laikā izveidotajiem aizspriedumiem. Taču šī stingri reglamentētā dzīve radīs iekšēju saspringumu un raisīs protestu pret noteikumiem.

Janvāris

Aizejošā gada pēdējais akords. Laiks, kad visa mūsu enerģija būs jāvelta kļūdu labošanai. Šis laika posms ir kā pēc eksāmena - kļūst skaidrs, ko neesi labi iemācījies, kur slinkojis; jūtama rūgta vilšanās par slinkošanu, par aizmāšību, par brīnuma gaidīšanu.

Janvāris - nav labs laiks ceļojumiem, īpaši ar ūdens transportu. Labāk šo mēnesi pavadīt ar tuviniekiem: jo stiprāka ģimene - jo labāks nākamais gads.

Februāris

Pirmais tēls - pieredzējušais mednieks, kurš sagaidījis īsto brīdi. Lamatas ir saliktas un nomaskētas, ķēriens taisnīgumam ir labs. Otrs - stingrs tiesnesis, kurš ar prieku nosauc uzvarētāju. Taisnīgumam ir daudz instrumentu, tie skars visus: par labiem darbiem nāks labais, par sliktiem - sliktais. Uzdevums februāra mēnesī - pieņemt notiekošo un nevainot apkārtējos savās problēmās. Bet ja stingrais tiesnesis nosaucis jūs par uzvarētāju, tad tik tiešām esat to pelnījis.

Izturība un godīgums attiecības ir ļoti svarīgs. Intuīcija, kura kļūs spēcīgāka šajā laika posmā, ļaus sajust jebkurus melus. Neveiciet pārsteidzīgus secinājumus!

Marts

Šī perioda sarežģītība ir tajā, ka divas uzvedības reakcijas nonāk pretrunā. Ir nepieciešams noteikt savu attieksmi pret brīvību. Vai nu jūs esat sulainis vai līdzvērtīgs partneris. Svārstīšanās no vienas galējības uz otru pavers ceļu konfliktiem. Diemžēl, vardarbības pieaugums pret neaizsargātiem un vājiem ir neizbēgams. Stipriniet maksimālu kontroli pār bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem! Periodiski skatieties debesīs, no turienes uz zemi dažreiz arī kaut kas nokrīt, un ne vienmēr tas ir meteorīts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas