Atpakaļ uz nra.lv

Rīdzinieki neizpratnē: uz VEF Kultūras pils izkārts milzīgs "Saskaņas" plakāts

Portāls nra.lv 7.decembris 2017, 13:00
 
Facebook
Valsts svētkos no jauna durvis vērušajai VEF Kultūras pilij parādījies kāds neierasts ''aksesuārs'', novērojuši sociālo tīklu lietotāji, paužot gan neizpratni, gan sašutumu par pārlieku uzkrītošo politisko reklāmu.

Sociālā tīkla Facebook lietotāja Līga novērojusi, ka uz VEF Kultūras pils tagad atrodas partijas ''Saskaņa'' plakāts.

''Vienmēr biju domājusi, ka reklāmas vietas pie kultūras centriem domātas kultūras notikumu popularizēšanai. Izrādās - nē. VEF kultūras pils sevi piesaka kā konkrēta politiska spēka ēka,'' raksta sieviete.

''Nepietiek jau ar to, ka Spīķeri ir reāli sabojāti ar to tizli zilo plastmasas uzrakstu, nu vēl arī šis,'' savas domas neslēpj cita Facebook lietotāja, Una.

''Jā, vakar vakarā braucu ar tramvaju no centra puses un skatījos, skatījos, tā dīvaini kaut kā, viss spožs, liels, zila egle, nu, savādi monomentāli, sen atpakaļ kaut kur citur redzēts šķiet un tad pavērās skatam atbilde - ne vairs VEF Kultūras pils, bet vienkārši Saskaņas pils tā tagad ir,'' spriež Anda.

''Vai VEF karogs bija pareizi izkārts? Pirms laiciņa tas bija izkārts ar kājām gaisā,'' par citu nebūšanu interesējas Valdis.

Arī sociālajā tīklā Twitter rodams satraukums par ''Saskaņas'' plakātu uz ēkas.

''Mēs savā naivumā šūmējāmies, kad virs renovētās (mazākumtautību) 37.vsk. tika izkārts milzīgs Rīgas nevis Latvijas karogs, bet šis savā nekaunībā pārspēj to par vairākām kārtām,'' tvīto Čiekurkalna Attīstības biedrība.

Tiesa, publiski pieejamā informācija liecina, ka 9.decembrī VEF Kultūras pilī uz ikgadējo kongresu sanāks partija Saskaņa, kas, savukārt, izskaidro plakāta atrašanos uz kultūras iestādes fasādes. Kongresā paredzētas vadības vēlēšanas. Uz partijas priekšsēdētāja amatu plāno kandidēt Ušakovs, bet uz priekšsēdētāja vietnieka amatu Jānis Urbanovičs, kurš arī tagad ieņem šo amatu. Savukārt valdes sastāvā varētu notikt nelielas korekcijas, piemēram, Ņikita Ņikiforovs kļuvis par Jūrmalas vicemēru, līdz ar to viņš arī varētu pārstāvēt Jūrmalu partijas valdē. Līdzīgi varētu būt arī ar Sandri Bergmani, kurš ir Saskaņas Rīgas nodaļas vadītājs.
Tāpat Saskaņas kongresā iecerēts diskutēt arī par citiem jautājumiem - pašvaldību vēlēšanu rezultātiem, reformām Latvijā, Saeimas vēlēšanām u.t.t.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas