Atpakaļ uz nra.lv

Jauna konspirācijas teorija: Debesīs esot redzams "neīsts" Mēness

Portāls nra.lv 6.decembris 2017, 17:23
 
SCANPIX
Konspirāciju teoriju piekritēji, kuri apgalvoja, ka novembrī gaidāms pasaules gals, šoreiz nākuši klajā ar jaunu, pārsteidzošu teoriju par Mēnesi.
"The Mirror" vēsta, ka Mets Rodžers, kurš iepriekš ziņoja, ka Zemi iznīcinās mistiskā "Planēta X", tagad norādījis, ka par spīti tam, ka šis pareģojums nav piepildījies, viņaprāt, Zeme tuvākajā laikā tāpat tiks iznīcināta.

Kā zināms, tad teorētiķis iepriekš paziņoja, ka novembrī "Planēta X" jeb Nibiru izraisīs postošas zemestrīces, kā rezultātā Zeme, kādu to zinām tagad, tiks iznīcināta. Tiesa, kā zināms, tad viņa secinājumi par iespējamiem 19.novembra notikumiem nepiepildījās.

Izrādās gan, ka teorētiķis arī tam visam radis izskaidrojumu. Viņaprāt, pasaules līderi no cilvēkiem slēpj patiesību par "Planētu X", tādā veidā novēršot masu panikas rašanos.

Vēl vairāk, viņš pat paziņojis, ka, lai slēptu mistisko planētu tiek izmantota Saule un Mēness. Turklāt debesīs, viņaprāt, tiek izsmidzinātas ķīmiskas vielas, kas ar neapbruņotu aci neļauj saskatīt Nibiru. Savā video blogā M.Rodžers norādījis, ka, viņaprāt, šobrīd pie debesīm mēs pat neredzot īsto Mēnesi. "Tam nav ēnas, tas ir pārāk spožs un gaišs."

Teorētiķa pareģojumi radījuši galvassāpes arī NASA zinātniekiem, kuriem lielās ažiotāžas dēļ nācies skaidrot, ka tādas planētas, kā apraskta M.Rodžers nekad nav bijis un nebūs. Zinātnieks Dāvids Morisons pat uzsvēris, ka cilvēki prasa skaidrojumu pilnīgi neloģiskiem pieņēmumiem. Turklāt, viņaprāt, šādas baumas tiek radītas internetā.

Avots: "Mirror"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas