Atpakaļ uz nra.lv

1000 raganas un burvji Rīgā aizvadījuši sabata nakti

Portāls nra.lv 9.novembris 2017, 12:01
 
Publicitātes foto
Pagājušajā sestdienā, 4. novembrī, Piena svētku festivāls sadarbībā ar producentu apvienību "Piétro" un Altos tekilu uzņēma 1000 raganas un burvjus K.K. fon Stricka villā. Baisākajā sezonas ballē viesi baudīja baisu gaisotni, autentiskos Meksikas kokteiļus piesauca dabas stihijas ar rituālām dejām.

Day of the dead” ir meksikāņu tradīcija svinēt nāvi un dzīvi. Šajā dienā ģimene un draugi sanāk kopā, lai atcerētos un pieminētu savus tuvākos, kas aizgājuši aizsaulē, tomēr tas nav skumjš pasākums - tas ir par dzīves mīlestību. Šī meksikāņu tradīcija kļūst pasaulē aizvien populārāka un pamazām ieiet arī Latvijā. Šogad Rīgā šī diena tika svinēta kopā ar Altos - tekilas zīmolu, kas turpina uzturēt meksikāņu tradīcijas modernā veidā.

Lai radītu īpašu noskaņu, galvenā deju zāle tika pārveidota par aizaugušu mežu, tās vidū atradās milzu aka. Tāpat viena deju zāle tika iekārtota kā laboratorija ar lielu flīzēm klātu galdu telpas vidū, mēģenēm un galvaskausiem.

Baiso, bet vienlaikus vilinošo un burvestībām piepildīto atmosfēru nodrošināja Krievijā atzītas un klubos pieprasītas DJ Anushka un DJ Sofia Rodina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas