Atpakaļ uz nra.lv

Vai, cik skaista meitene!? Tas patiesībā ir seksam paredzēts robots

Portāls nra.lv 2.novembris 2017, 13:28
 
Vai vīriešiem patiktu sieviete, kura var pilnībā pakļauties viņiem, ar nemainīgi ideālu figūru un iespēju vizuāli mainīties, pēc vīrieša iegribām?

Visticamāk, ka atbilde būtu "jā", tādēļ ir tapis līdz šim modernākais seksam paredzētais robots, kuram dots vārds Harmonija.

Robota radītājs Mets Makmalins uzskata, ka Harmonija kļūs par pirmo masveidā pieejamo seksa robotu un būs ''ideāla partnere''.

Šis robots ir ne tikai komunikabls un izskatās pēc pievilcīgas sievietes, bet tas arī spēj mainīt krūšu kuplumu pēc vīrieša vēlmēm. Robots jau ticis notestēts un viss ''ejot kā smērēts''.

Tirdzniecībā viņa(s) nonākšot 2018.gada janvārī un tās cena svārstīsies no 8500 līdz 18 000 dolāriem. Cena atkarīga no tā, cik daudz korekcijas Harmonijai būs jāsniedz.

Korekcijas iespējamas daudz un dažādas. Harmonijai ir 30 sejas, 16 figūras veidi, krūšu izmēri no AAA līdz 3F, 19 krūšgalu veidi un 11 ģenitāliju formas. Arī ''meitenes'' raksturu pircējs var izvēlēties pats. Robots tiek vadīts ar viedtālruņa vai planšetes palīdzību.

Makmalins uzskata, ka Harmonija nav vien pliks seksa objekts - viņš pārliecināts, ka robots var kļūt par reālu partneri attiecībās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

2.novembris 2017

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas