Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Politika

Reizniece-Ozola arī pēc vēlēšanām labprāt saglabātu finanšu ministres amatu

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) arī pēc 2018.gada rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām labprāt saglabātu līdzšinējo amatu, apliecināja Reizniece-Ozola.

"Pēc nākamgad gaidāmajām Saeimas vēlēšanām vēlos atgriezties finanšu ministres amatā, jo man vēl ir daudz darāmā. Man ir gan idejas, gan enerģija turpināt darbu. Tāpēc, ja nākamā gada rudenī man būs vēlētāju atbalsts, es labprāt turpinātu iesākto," sacīja ministre.

Viņa norādīja, ka Latvijas politikā negatīva tendence ir biežā valdības maiņa, kas nereti ministriem liedz turpināt iesāktās reformas un novest tās līdz rezultātam.

"Nereti ministram kaut ko iesākot nepietiek laika to pabeigt, kur nu vēl piedzīvot laiku, kad rezultāts tiek vērtēts un pats vari uzņemties atbildību par padarīto. Patlaban izstrādājam Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) jauno programmu un es vēl domāju, ko Latvijai vajadzētu darīt nākamajos gados, neatkarīgi, kādu amatu ieņemšu," sacīja Reizniece-Ozola.

Jau ziņots, ka ZZS Saeimas vēlēšanām kā Ministru prezidenta amata kandidātu varētu virzīt pašreizējo valdības vadītāju Māri Kučinski. Oficiālu lēmumu par premjera amata kandidātu ZZS pieņems vasarā.

13.Saeimas vēlēšanas notiks 2018.gada rudenī.