Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Politika

Raidījums: Urbanoviča "Baltijas forums" ticis pie 91 000 vērta auto

© Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency

Partija "Saskaņa" vēlētājus pēdējos gadus cenšas pārliecināt, ka iestājas nevis par krievu valodu kā otru valsts valodu, bet ir paši īstākie sociāldemokrāti. Šonedēļ TV3 "Nekā personīga" pamanīja, ka viņu līderis Jānis Urbanovičs uz darbu Saeimā ieradās ar jaunu auto.

Deputāts saka, ka šis Range Rover neesot īpaši dārgs un to izmantojot tikai atsevišķos gadījumos. Auto reģistrēts uz Urbanoviča vadītās biedrības "Baltijas forums" vārda.

26.oktobrī uz foruma "Baltijas forums" vārda reģistrs pavisam jauns
Land Rover Range Rover Velar", kura spidometrā nobraukums bijis vien viens kilometrs. Šonedēļ saskaņietis ar šo auto ieradās uz darbu Saeimā.

Autosalonā, kur jaunais auto iegādāts, stāsta, ka konkrētajam auto modelim ir dārgākas versijas ar smalkāku aprīkojumu un arī lētāks auto aprīkojums tā ap 60 tūkstošiem.

Auto salonā negrib stāstīt par cik pārdots auto, kas nu ir biedrības "Baltijas forums" lietošanā. Bet kā liecina auto tirgotāja cenu lapa internetā, konkrētais modelis, pie kura stūres brauc Urbanovičs, maksā 91 tūkstoti 300 eiro. Auto ir 300 zirgspēki, 3 litru V6 motors.