Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Politika

Spriņģe pārmet Bondaram rūpes par paša bērniem

© twitter; ekrānšāviņš

Žurnāliste Inga Spriņģe ķērusies klāt prezidenta amata kandidātam un deputātam Mārtiņam Bondaram, apgalvojot, ka viņa izteikumi par izglītības sistēmu ir divkosīgi, jo viņš pats nodrošinot saviem bērniem labu izglītību.

Šādu komentāru žurnāliste izteikusi pēc tam, kad prezidenta amata kandidāts Mārtiņš Bondars vakar LTV prezidenta kandidātu debatēs norādījis:

„Vienīgais instruments, kā risināt nevienlīdzību Latvijā, ir caur izglītības sistēmu.”

Žurnāliste paudusi viedokli, ka, lai gan doma esot pareiza, tas, ka šādus apgalvojums izsaka cilvēks, kurš savus bērnus sūta labā privātskolā, viņai šķietot divkosīgi. Tāpat viņa pamatojusi savu nostāju ar argumentu, ka pats M. Bondars līdz šim neesot veicis nekādas darbības, kas apstiprinātu viņa vēlmi sakārtot situāciju Latvijas izglītības jomā.

Daudziem sociālā tīkla twitter lietotājiem I. Spriņģes domu gājiens šī jautājuma analīzē nav bijis līdz galam izprotams. Tāpat daži vaicājuši, kur žurnāliste M. Bondara sacītajā un rūpēs par saviem bērniem saskatījusi divkosību, bet pats M. Bondars izteicis viedokli, ka žurnālistei trūkst informācijas par viņa darbībām un uzaicinājis I. Spriņģi uz kafiju.