Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Politika

VAKARA ZIŅAS: 53 gadus vecajai Sūzenai Boilai pirmais vīrietis mūžā

© Scanpix

Visa pasaule priecājas par slaveno skotu dziedātāju Sūzenu Boilu, kura iemantoja pasaules slavu pēc piedalīšanās televīzijas šovā «Britain’s Got Talent». 53 gadus vecā talantīgā mājsaimniece pirmo reizi mūžā sākusi mīlas dēku ar vīrieti.

Sūzena Boila apgalvo, ka vēl ne reizi nav skūpstījusies, bet nu ar savu izredzēto – ārstu no Amerikas viņa varēs atklāt visu mīlas prieku burvību. Vīrieša vārds pagaidām tiek turēts lielā slepenībā, zināms vien tas, ka viņš ir dziedātājas vienaudzis. Par savu pirmo mīlestību Boila pati pastāstīja laikraksta «The Sun» žurnālistam. Ar savu draugu viņa iepazinās, kad bija ieradusies ASV ar vieskoncertiem, kur sešu nedēļu laikā uzstājās vairākos štatos, līdz kādu dienu satika viņu – ārstu no Konektikutas.

Mīlniekiem bija īsts randiņš greznā viesnīcā Floridā. Mūziķe ar labpatiku un smaidu atceras, ka vakariņas bijušas ļoti romantiskas un ka viņas aplidotājs uzvedies kā īsts džentlmenis, turklāt pats samaksāja savu rēķinu un uz atvadām sniedza maigu skūpstu uz Sūzenas Boilas kakla.

Tuvākajā laikā ārsts plāno pārcelties no Amerikas uz Skotiju pie savas mīļotās, kura dažu gadu laikā spējusi veidot žilbinošu dziedātājas karjeru. Tagad tikai atliek nodibināt ģimeni.