Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Atklāti jaunumi par to, kurš vainīgs Eirovīzijas ''plikās pēcpuses'' skandālā

© twitter/ Jim Waterson

Jau vēstījām, ka naktī uz svētdienu Kijevā norisinājās Eirovīzijas dziesmu konkurss. Pagājušā gada uzvarētājas Džamalas uzstāšanās laikā uz skatuves uzskrēja vīrietis ar Austrālijas karogu plecos un visiem parādīja pliku pēcpusi. Šis notikums izraisījis lielu ažiotāžu pasaules mediju vidū, bet nu ir noskaidrota vīrieša personība, vēsta portāls ''abc.net.au''

Sākotnēji tika uzskatīts, ka vīrietis ir kāds Eirovīzijas līdzjutējs no Austrālijas, jo viņam ap pleciem bija Austrālijas karogs. Tomēr vēlāk tika noskaidrots, ka šis visu apspriestais vīrietis ir Ukrainas pilsonis un pasaulē jau ieguvis slavu ar to, ka izjoko slavenības un piekļūst vietām, kur parasti "vienkāršie" cilvēki netiek ielaisti. Šī vīrieša vārds ir Vitālijs Sediuks. Viņš arī pirms paša koncerta sociālajā medijā Instagram ievietoja fotogrāfiju, kurā redzams, kā viņam ap pleciem ir Austrālijas karogs.

twitter/ Jim Waterson

Vitālijs ir izcēlies arī ar citām provokatīvām darbībām daudzos citos populāros pasākumos, piemēram, portāls "abc.net.au" vēsta, ka Vitālijs 2013. gadā kāpa uz Grammy skatues, lai saņemtu balvu dziedātājas Adeles vietā.