Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Kačers un Kunisa – precēsies vai jau precējušies?

Eštons Kačers un Mila Kunisa cenšas pēc iespējas mazāk atrasties starmešu gaismā © Scanpix

Vasara tradicionāli ir zvaigžņu kāzu rīkošanas laiks, un viens no pāriem, kam pašlaik tiek pievērsta lielākā uzmanība, ir Eštons Kačers un Mila Kunisa. Daži mediji apgalvo, ka viņi jūlijā beidzot savas attiecības nokārtos oficiāli, bet citi uzskata, ka E. Kačers un M. Kunisa, kuri diezgan lielā noslēgtībā audziņa septiņus mēnešus veco meitiņu Vaijatu, jau ir paspējuši slepeni salaulāties.

Interneta ziņu vietne Radar vēsta, ka 37 gadus vecā E. Kačera un 31 gadu vecās M. Kunisas laulību ceremonija varētu notikt jūlijā. «Sākumā viņi vēlējās visu uzmanību pievērst meitiņas audzināšanai, bet tagad varētu būt pienācis īstais brīdis,» apgalvojis kāds zinātājs. Tomēr laiks rit, un pagaidām par kāzu rīkošanas plāniem sīkākas informācijas nav. Pāris dzīvo samērā noslēgtu dzīvi par

10 miljoniem dolāru iegādātajā Beverlihilsas savrupmājā, aktīvi iesaistījies vietējās kopienas dzīvē un diezgan bieži redzams vedam pastaigā meitiņu un suņus. Vienā no retajām intervijām M. Kunisa apgalvojusi, ka šāda mājsaimnieces dzīve viņai ļoti ejot pie sirds.

Radar atgādina, ka E. Kačers un M. Kunisa sāka tikties 2011. gada nogalē, bet pērnā gada sākumā saderinājās. Tiesa, plašāka publika par to uzzināja vien pēc pāris mēnešiem, jo pāris acīmredzami nevēlas atrasties starmešu gaismā. E. Kačeru uz šādu rīcību pamudinājusi daudz apspriestā kopdzīve un šķiršanās no Demijas Mūras. Savukārt M. Kunisa vispār uzskatāma par laulības institūta pretinieci. «Es nekad neesmu vēlējusies apprecēties. Jau no aptuveni 12 gadu vecuma sāku tam sagatavot savus vecākus. Tagad gan esmu mainījusies, jo sastapu savas dzīves mīlestību. Tomēr mana teorija par kāzām ir – nevienu uz tām nevajag aicināt, tas jāpaveic privāti un slepeni,» aktrise pagājušā gada jūlijā sacījusi intervijā W Magazine. Viņa arī piebildusi, ka vecāki ar šādu risinājumu esot samierinājušies.

Yahoo! News norāda – ļoti iespējams, ka pāris patiešām jau paspējis slepeni apprecēties. Jāatgādina, ka kopš pagājušā gada rudens par to jau paguvuši pavēstīt vairāki amerikāņu dzeltenās preses izdevumi, bet paši aktieri ar baumu komentēšanu nav aizrāvušies. Uz domām par jau notikušām laulībām varētu vedināt ne tikai minētā intervija, bet arī fakts, ka slavenību dzīves atspoguļotāji gan E. Kačera, gan M. Kunisas pirkstos vairākkārt redzējuši gredzenus, kas ļoti atgādina laulības gredzenus. Savukārt Jaungadā E. Kačers, apsveicot interneta sociālo tīklu sekotājus ar 2015. gada sākšanos, savā, sievas un meitiņas vārdā bija parakstījies kā «Kačeri».

Tomēr Radar citētais anonīmais avots apgalvo, ka E. Kačeram vienkārši ļoti patīk muļķot cilvēkus un radīt papildu intrigas – galu galā atpazīstamību viņš ieguva kā izjokošanas šova Punk’d vadītājs. «Viņš arī lieliski prot manipulēt ar presi,» norādījis šis zinātājs. Pēc viņa domām, pāris tomēr nav paklusām apprecējies, jo tas nozīmētu melošanu daudziem tuviem draugiem. Un uz to E. Kačers tomēr neesot spējīgs, savu viedokli aizstāv Radar, prognozējot, ka kāzas tomēr vēl tikai gaidāmas, taču tas, protams, nebūs plaši apmeklēts pasākums.