Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Princis Čārlzs šķiras no sievas

© Scanpix

Masu mediji burtiski vārās no sensacionālās ziņas par Lielbritānijas prinča Čārlza lēmumu šķirties no savas sievas, Kornvolas hercogienes Kamillas. Kā vēsta laikraksts «Globe», iemesls padzīvojušā pāra laulības iziršanai meklējams pamatīgā strīdā, kas noticis starp prinča Čārlza 66 gadus veco sievu Kamillu Pārkeri-Boulzu un viņa māti, Anglijas karalieni Elizabeti II.

Nepatīkamās sarunas laikā hercogiene atļāvusies vairākus diezgan asus pret karalieni vērstus izteicienus. Pārkere-Boulza esot izteikusi neapmierinātību ar to, ka viņas vīrs, 65 gadus vecais Čārlzs nekādi joprojām nevar kļūt par Anglijas karali, turklāt princi Viljamu un viņa sievu, Kembridžas hercogieni Keitu Midltoni tauta mīl daudz vairāk nekā viņus. Taču arī Elizabetei II bijis ko iebilst. Proti, nesen atklājies, ka Kamillai patīk paņemt kādu lieku glāzīti alkohola. Karaliene paziņoja, ka hercogiene apkauno karalisko ģimeni, un pieprasīja Čārlzam sākt laulības šķiršanas procesu. Prinča un hercogienes šķiršanās valsts kasei izmaksās 350 miljonus dolāru, vēsta «Globe».

Jāatgādina, ka princis Čārlzs un Kamilla Pārkere-Boulza oficiāli apprecējās 2005. gada aprīlī. Līdz kāzām pāri saistīja aptuveni 30 gadus ilga pusslepena mīlas dēka.