Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Pasaulē

Latvijas tūroperatori iepazīs Baltkrievijas tūrisma piedāvājumu

No 15. līdz 18.maijam Baltkrievijā viesosies Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas un Rīgas tūrisma attīstības biroja „LIVE Rīga” delegācija, lai iepazītos ar tūrisma piedāvājumu, iespējām un plašāk attīstītu sadarbību tūrisma jomā ar Baltkrievijas Republiku.

Vizīti organizē Latvijas Republikas konsulāts Vitebskā un Latvijas Republikas vēstniecība Baltkrievijā sadarbībā ar Vitebskas apgabala izpildkomiteju un Baltkrievijas Republikas Tūrisma un sporta ministriju.

15.maijā delegācija apmeklēs Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku, kur tiksies ar potenciālajiem sadarbības partneriem un iepazīsies ar pilsētas nozīmīgākajiem tūrisma objektiem.

No 16. līdz 18.maijam Latvijas tūroperatori iepazīsies ar Vitebskas apgabala tūrisma piedāvājumu. Vizītes ietvaros tiks pievērsta uzmanība dabas un kultūrvēsturiskā tūrisma objektu apskatei, kā arī tiks izvērtēta apgabala tūrisma infrastruktūra. Latvijas uzņēmējiem šie temati ir nozīmīgi, lai piedāvātu tūrisma maršrutus uz Baltkrieviju ne vien Latvijas iedzīvotājiem, bet arī ceļotājiem no citām Eiropas valstīm, tādējādi nodrošinot pakalpojumu eksportu. Vizītes ietvaros 17.maijā tiks organizēta plaša Latvijas un Rīgas kā tūrisma galamērķu prezentācija potenciālajiem sadarbības partneriem.