Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

Pagājis mēnesis, kopš Indijā atrasta nogalinātā Līga; dzīve Keralā mainījusies

© facebook.com

Saistībā ar briesmīgo noziegumu, kas Indijā tika veikts par latvieti Līgu Skromani Keralas štata policijas priekšnieks Loknaths Behera paziņojis, ka tiks īstenoti dažādi pasākumi, lai gādātu par tūristu drošību, raksta medijs "The News Minute".

Kerala bija viens no pirmajiem štatiem Indijā, kur tika atvērta specializētā Tūrisma policijas nodaļu, tomēr tā nav funkcionējusi pilnvērtīgi, tāpēc tagad ir noteikts, ka līdz 15. jūnijam šī situācija jāvērš par labu.

Ekrānšāviņš

Tāpat, lai uzlabotu tūristu drošību, vietējās varasiestādes, restorānu īpašnieki un taksometri tiks lūgti sadarboties ar policiju, ja radīsies tāda nepieciešamība.

Svarīgs solis esot arī video novērošanas kameru uzstādīšana. Tāpat viesnīcu administriācijām katru dienu būs jāsniedz policijai ziņas par tūristiem, kas ieradušies pilsētā.

Policistiem būs arī nopietni jāpievērš uzmanība dažādām personām ar noslieci uz noziedzību, piemēram, narkotiku tirdzniecību vai prostitūciju.

Plānots, ka arī ar policiju varēs sazināties vieglāk, proti, tiks izveidota speciāla aplikācija telefonā.

Jau ziņots, ka 33 gadus vecā Līga Skromane 14.martā pazuda Kovalamas kūrortā, kur viņa bija ieradusies no ajūrvēdas centra Pothenkodes ciematā. Viņas līķis bez galvas tika atrasts 20.aprīlī mangrovju mežā pie upes Thiruvananthapuramas piepilsētā Thiruvallamā.