Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Pasaulē

Meganas Mārklas tēvs pārdzīvo, ka nav spējis ierasties uz meitas kāzām

© SCANPIX

Kamēr tūkstošiem pasaules iedzīvotāju nebeidz apjūsmot skaistās prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzas, tikmēr viņas tēvs Tomass ekskluzīvā intervijā slavenību portālam "TMZ" norādījis, ka ir apbēdināts, ka īpašajā dienā nebija līdzās savai meitai.

Ceturtdien Kensingtonas pils pārstāvji informēja, ka Meganas tēvam Tomasam šonedēļ veikta sirds operācija un šī iemesla dēļ viņš nevarēs ierasties uz meitas kāzām. Vien pāris stundas pēc sestdien notikušās ceremonijas sarunā ar "TMZ" Tomass norādījis, ka ir ļoti apbēdināts, ka nepiedalījās ceremonijā.

"Viss bija tik skaisti. Es vienmēr nožēlošu to, ka šajā īpašajā mirklī nebiju līdzās meitai un neturēju viņas roku," norāda M.Mārklas tēvs.

"Es tik ļoti mīlu savu meitu. Skatoties kāzu ceremoniju atcerējos katru viņas dzīves mirkli."

SCANPIX

Zināms, ka neilgi pirms kāzu ceremonijas Tomass Meganai nosūtījis īsziņu, kurā atgādinājis, cik ļoti viņu mīl. "Ceru, ka pavisam drīz Harijs un Megana varēs doties ilgi gaidītajā ceļojumā."

Tāpat viņš medijam norādījis, ka lūdzis, lai visi ģimenes radinieki beidzot beidz izteikt neglaimojošas un nomelnojošas piezīmes par viņa meitu.

Jau vēstīts, ka pēc kāzām princis Harijs un viņa sieva Megana dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni.