Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Pasaulē

VAKARA ZIŅAS: Paparaci fotogrāfi sāk vajāt Porziņģi bez kruķiem

Porziņģim ikdienas un rehabilitācijas gaitās līdzās ir spāņu fizioterapeits Manolo Validvjeso, kā arī tuvākie cilvēki – brāļi Jānis un Mārtiņš © Vida Press

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis (22) pat nepaspēja pāris nedēļas pēc ceļgala operācijas ikdienas gaitās sākt pārvietoties bez kruķiem, kā viņam pa pēdām Amerikā devušies tabloīdu fotogrāfi.

Latviešu sporta superzvaigznes traumas

Latviešu supertalants NBA Kristaps Porziņģis 7. februāra spēlē pret Milvoki «Bucks» komandu neveiksmīgi un diezgan traģiski savai nākotnes karjerai basketbola līgā sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites. Acīmredzams bija tas, ka trauma viņu no basketbola atturēs aptuveni uz desmit mēnešiem, ja ne pat gadu. Slavenajam latvietim pirms trim nedēļām tika veikta operācija, pēc kuras viņš sāka pārvietoties ar kruķiem. Speciālisti lēsa, ka atkopšanās no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži vien var ieilgt līdz pat gadam.

Gūtās traumas dēļ Kristaps Porziņģis nepiedalījās NBA Zvaigžņu spēlē, kur viņam vajadzēja spēlēt Lebrona Džeimsa komandā.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv