Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Pāris publiski atklāj, ka laimējis 100 000; pēc 11 dienām notiek liela nelaime

© AFP/ SCANPIX

Pāris no Lielbritānijas, kurš publiski atklājis, ka laimējis 100 000 mārciņu, 11 dienas pēc laimesta saņemšanas piedzīvojis lielu nelaimi.

"Daily Mail" vēsta, ka Lī Deivis un viņa mīļotā Karianna Kopestika pirms vairākām nedēļām iegādājušies laimīgo loterijas biļeti, kas vienā mirklī mainījusi visu viņu dzīvi.
Lī medijiem pastāstījis, ka abi ar mīļoto pēc laimesta iegūšanas dzīvojuši kā sapnī. "Mēs iegādājāmies māju, plānojām kāzas un iztērējām nelielu summu, lai sev un bērniem iegādātos rotas un apģērbu," stāsta laimētājs.

AFP/ SCANPIX

Diemžēl, 11 dienas pēc tam ģimene piedzīvojusi dramatiskus notikumus. Nakts laikā viņu mājoklī ielauzušies bruņoti laupītāji, kuri klieguši, ka meklē zeltu un naudu. Uzbrukumā, kas noticis aptuveni 03:00 naktī zagļi nozaguši zeltlietas 11 000 mārciņu vērtībā un divus Iphone telefonus. Pēc notikušā ģimene nekavējoties sazinājusies ar policiju.
Vecāki ir pateicīgi, ka laupītāji vismaz nav pamodinājuši bērnus un mazajiem nav bijis jāpiedzīvo tas, ko jutuši vecāki. Tiesa, ģimenes galva neslēpj, ka šobrīd ir noraizējies gan par savu, gan ģimenes nākotni.