Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Pasaulē

Atklāta biedējoša informācija par aizturēto kanibālu pāri Krievijā

© Ekrānšāviņš no kubnews.ru

Vakar Krievijas mediji informēja, ka Krasnodarā aizturēts kanibālu pāris, kurš apēdis vairāk nekā 30 cilvēkus. Šodien "Daily Mail" vēsta, ka izmeklētāji atklājuši jaunu, šausminošu informāciju par abu pastrādāto noziegumu.

Krievijas izmeklētāji atklājuši, ka precētais pāris cilvēkus nogalinājis kopš 1999.gada. Nogalināto cilvēku ķermeņa daļas 35 gadus vecais Dmitrijs un viņa sieva, 42 gadus vecā Natālija, glabājuši saldētavā un ģimenes mājas pagrabā.

"Livekuban.ru" vēsta, ka policijas reida laikā aizturēto mājā atrastas gan nogalināto cilvēku mirstīgās atliekas, gan dažādi materiāli par kanibālismu. Tāpat dažādos datu nesējos glabājušies attēli, kuros viņi pozējuši blakus mirušajiem.

Tāpat zināms, ka abiem aizturētājiem veiktas arī psihiatriskās pārbaudes, tomēr jau tagad esot zināms, ka aizturētā Natālija bijusi mentāli vesela. Ikdienā viņa slimnīcā strādājusi par medmāsu. Tikmēr 35 gadus vecais Dmitrijs bijis darbinieks militārajā akadēmijā.

Likumsargi arī noskaidrojuši, ka pirms nogalināšanas pāris visus upurus ar narkotisku vielu palīdzību iemidzinājuši un tad nogalinājuši. Šobrīd abi aizturētie atrodas apcietinājumā.