Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

Pēc satraucošā video publicēšanas Šaineda O'Konora nogādāta slimnīcā

© Ekrānšāviņš no video

Otrdien īru dziedātāja Šaineda O'Konora sociālajā tīklā facebook publicēja video, kurā atklāti pastāstīja, ka viņai bijušas doma par pašnāvību. Jaunākā informācija liecina, ka zvaigzne nogādāta slimnīcā.

Britu raidsabiedrība BBC jau vēstīja, ka atrodoties viena viesnīcas numurā Ņūdžersijā, 12 garā video dziedātāja atklāti runā par garīgo saslimšanu un to salīdzina ar narkotikām. Tāpat slavenā dziedātāja neslēpa, ka viņa ir domājusi par pašnāvību.

Ceturtdien "The Independent" informē, ka 50 gadus vecā dziedātāja nogādā slimnīcā. Zināms, vien ka tas noticis neilgi pēc video publicēšanas. Pagaidām sīkāki paskaidrojumi netiek sniegti.

Jau vēstīts, ka 2013.gadā dziedātājai tika konstatēti bipolārie traucējumi. Portāls "medicine.lv" norāda, ka bipolārie traucējumi ir psihiska saslimšana, kam raksturīgas straujas garastāvokļa svārstības, kuru laikā patoloģiski pacilāts noskaņojums mijas ar depresiju. Garastāvokļa traucējumi nereti netiek diagnosticēti, kā rezultātā cieš ne tikai cilvēka dzīves kvalitāte un darba spējas, bet arī apkārtējie. Pēc vairākiem mēnešiem dziedātāja paziņoja, ka slimo arī ar depresiju.