Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Pasaules zvaigznes aicina savus fanus palīdzēt Mančestrā cietušajiem

© scanpix

Neilgi pēc Mančestras terorakta dažādas pasaules slavenības mikro blogošanās vietnē twitter.com izteica līdzjūtību par notikušo cietušo ģimenēm. Tostarp Eminems un Džastins Timberleiks savā twitter.com kontā aicina līdzcilvēkus palīdzēt Mančestras teroraktā cietušajām ģimenēm, ziedojot līdzekļus interneta vietnē justgiving.com.

Šobrīd saziedoti jau vairāk nekā divi miljoni dolāru. Laikraksta ''Manchester Evening News'' sadarbībā ar organizācijas ''Britu Sarkanais Krusts'' pārstāvjiem, izveidoja digitālu līdzekļu vākšanas portālu, vēsta portāls ehrmedijugrupa.lv

Pasaules slavenības aktīvi palīdz popularizēt portālu, lai veicinātu fanu dalību un aktivitāti. Dziedātājas Arianas Grandes brālis Frenkijs Grande ziņo, ka piekrīt savai māsai, rakstot, ka ‘’Manas lūgšanas, domas, meditācijas un spēks ir vērsti uz tām ģimenēm un upuriem, kurus iespaidoja traģiskie notikumi Mančestrā. Es piekrītu savas māsas izteiktajai domai & saku, ka mēs nedrīkstam ļaut naidam vairot naidu & bailēm vairot bailes, bet mums ir jāsanāk kopā & jāizplata mīlestības, vienotības & savas varēšanas ziņa.”