Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Pasaulē

TRAĢISKI: Mirusi sieviete, kas Mančestrā izglāba mazas meitenes dzīvību

Kellija kopā ar savu dzīvesbiedru Ījanu © facebook/ Ian Winslow

Kellija Brūstere ir ieguvusi visas pasaules apbrīnu viņas varonīgās rīcības dēļ - sieviete ar savu ķermeni no sprādziena mēģināja pasargāt sava brāļa sievu un savu māsas meitiņu. Diemžēl šodien ir saņemta traģiska vēsts par sievietes nāvi, vēsta portāls "Independent".

Tiek vēstīts, ka Kellija ar savu ķermeni nosedza 11 gadus veco Holliju Būtu un viņas mammu Klēru. Viņas sprādziena brīdī atradās netālu no vietas, kur uzspridzinājās 22 gadus vecais Salmans Abedi. Hollijai tika lauztas abas kājas, bet Klēra salauza žokli. Tikai pateicoties Kellijas drosmei viņu ievainojumi nav nopietnāki.

Kellijas dzīvesbiedrs sociālajā medijā Facebook ir ievietojis ierakstu, kas apstiprina sievietes nāvi: "Kellija bija tik ļoti laimīga. Mēs plānojām kopā izdarīt vēl tik daudz lietu. Mana meita Fēbe būs sagrauta, kā mēs visi." Arī Kellijas vecmāmiņa stāsta, ka jaunā sieviete ir mirusi kā varone.

Kā ziņots, Abedi uzspridzinājās Mančestras arēnas foajē, kad tur beidzās amerikāņu popdziedātājas Arianas Grandes koncerts.sprādzienā dzīvību zaudējuši vismaz 22 cilvēki, savukārt vēl vairāki desmiti ievainoti.