Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Mančestras terorakts: "Chelsea" atceļ čempionu parādi

© SCANPIX

Sērojot par Mančestrā notikušo teroraktu, Londonas "Chelsea" futbola komanda atcēlusi uzvaras parādi, kas būtu veltīta triumfam Anglijas premjerlīgā.

""Chelsea" komanda izsaka visdziļāko līdzjūtību visiem, kurus ietekmēja pirmdienas terorakts Mančestrā," teikts vienības paziņojumā. "Mūsu domas ir ar visiem upuriem, viņu ģimenēm un draugiem."

"Šo traģisko notikumu iespaidā jūtam, ka būtu nepieņemami svētdien doties uzvaras parādē Londonā," teikts paziņojumā.

Mančestras arēnas foajē pirmdienas vakarā pēc amerikāņu popzvaigznes Arianas Grandes koncerta uzspridzinājās terorists pašnāvnieks Salmans Abedi, nogalinot 22 cilvēkus.

Atbildību par teroraktu uzņēmies džihādistu grupējums "Islāma valsts".

SCANPIX

"Chelsea" šosezon tika pie sestā premjerlīgas titula vēsturē un piektā, kopš to savā īpašumā pārņēmis krievu miljardieris Romāns Abramovičs. Iepriekšējo reizi Londonas klubs par labāko Anglijā kļuva 2015.gadā, bet aizvadītā sezona tam bija pagalam neveiksmīga, kā rezultātā tas ne tikai neaizstāvēja trofeju, bet pat nekvalificējās Eirokausiem, ierindojoties tikai desmitajā vietā kopvērtējumā.

Sezonas noslēdzošo cīņu "Chelsea" aizvadīs sestdien, kad Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālā tiksies ar Londonas "Arsenal" futbolistiem.