Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Pasaulē

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© F64

Dienas svarīgāko notikumu apskats.

MEŽAPARKA ESTRĀDES PĀRBŪVE: Mežaparka estrādes pārbūves 1.kārtas konkursā saņemtie pretendentu piedāvājumi par sešiem līdz desmit miljoniem eiro pārsniedz tam paredzēto finansējumu, informējot par konkursa pretendentiem, norādīja Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs (GKR).

TRAĢĒDIJA DAUGAVPILĪ: Valsts policijas Daugavils iecirknis apstiprina, ka saņēmis informāciju, ka no kādas ēkas 12.stāva Daugavpilī, iespējams, nokritusi meitene. Jauniete mirusi pa ceļam uz slimnīcu.

SOLA ATCELT SANKCIJAS: Francijas galēji labējās "Nacionālās Frontes" (FN) līdere un prezidenta amata kandidāte Marina Lepēna piektdien Maskavā solīja cīnīties, lai tiktu atceltas pret Krieviju noteiktās Rietumu sankcijas.

LONDONAS TERORAKTS: Aptuveni diennaktī pēc Londonā notikušā terorakta, likumsargi medijiem atklāja, ka uzbrukumu sarīkojis 52 gadus vecais Halids Masuds, kurš dzimis Kentā Anglijas dienvidaustrumos. Anglijas mediji aprunājušies ar uzbrucēja kaimiņiem, kuri vīrieti raksturojuši kā jauku cilvēku ar normālu ģimeni.

"BREXIT" RĒĶINS: Izstājoties no Eiropas Savienības (ES), Lielbritānijai vajadzēs maksāt apmēram 50 miljardus sterliņu mārciņu (58 miljardus eiro), paziņojis Eiropas Komisijas (EK) prezidents Žans Klods Junkers.