Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Pasaulē

VAKARA ZIŅAS: Kurš gan šaubījās – auto ir rotaļlieta lielajiem puikām!

© Publicitātes foto

Daži apgalvo, ka automobilis vīrietim ir kaut kas nedaudz svarīgāks par sievu. Citi domā, ka braucamrīks ir rotaļlieta pieaugušiem puisīšiem. Patiesībā ir gan tā, gan tā... Auto ir rotaļlieta lielajiem puikām, lai tie tiktu pie labas sievas!

Bet, ja jau rotaļlietas, tad rotaļlietas. Turcijas uzņēmums «Letvision» ir atradis savu sūtību virs zemes - izgatavot milzīgas spēļmantiņas uz reālu automobiļu bāzes. Transformeri! Tā sauc robotveidīgus radījumus, kas no parasta automobiļa spēj pārvērsties pamatīga izmēra monstros.

Lai jaunais projekts izskanētu pa visu pasauli, turku kompānija izgatavojusi vienu pilnībā strādājošu eksemplāru un sarīkojusi greznu prezentāciju. Lieki piebilst, ka pirmais reālais transformers radīts uz visu puišeļu pielūgsmes objekta BMW bāzes. Spilgti sarkanā krāsā tas izskatās patiešām iespaidīgi!

Savā ikdienas veidolā tas ir pilna izmēra trešās sērijas BMW, kurš glīti spēj pārvietoties ar radiovadāmas ierīces palīdzību. Arī tad, kad BMW sarkanā kupeja izstaipās un pārvēršas milzu transformerā, tā vēl arvien ir radiovadāma rotaļlieta.

Jaunie transformeru ražotāji savu radīto monstru nodēvējuši par «Letronu», taču piemirsuši pastāstīt, cik šāda spēļmantiņa varētu maksāt. Vienīgais, kas zināms jau šobrīd, ka transformers nonāks sērijveida ražošanā un potenciālais klients drīkstēs izvēlēties savu «BMW Letronu» sarkanā, dzeltenā, zilā, zaļā vai baltā krāsā.