Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Pasaulē

Neuzticības dēļ sieviete pastrādā šausminošu noziegumu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

"The Local" vēsta, ka Francijas tiesa kādai beļģietei piespriedusi septiņu gadu cietumsodu par to, ka viņa savu mazuli ievietojusi saldētavā.

Šausminošais atgadījums noticis 2011.gadā. 32 gadus vecā sieviete viena pati mājās dzemdējusi mazuli, pēc tam to ietinusi segā un ievietojusi saldētavā. Sieviete skaidrojusi, ka neilgi pēc tam, kad uzzinājusi par grūtniecību vēlējusies no bērna abrīvoties, tomēr bijis jau par vēlu. Grūtniecības laikā sieviete lietojusi arī alkoholu, rīkojusies neadekvāti. Uzreiz pēc dzemdībām māte pieņēmusi šausminošu lēmumu un nogalinājusi savu bērnu.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka sieviete jau ir divu bērnu māte. Faktu, ka viņa gaida trešo bērnu viņa slēpusi gan no vīra, gan bērniem. Tikai 3 mēnešus pēc notikušā vīrieties nejauši saldētavā atradis mirušu bērnu.

Sievietes advokāts pastāstījis, ka viņa baidījusies, ka vīrs kādreiz atklās, ka trešais bērns nav bijis no viņa. Lai gan prokuratūra uzstājusi, ka sieviete jāpiespriež mūža ieslodzījums, viņai cietumā būs jāpavada vien septiņi gadi.