Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Pasaulē

VAKARA ZIŅAS: Vai būs laimīga kopdzīve, ja kāzas svin 14. februārī?

Selma Hajeka un Fransuā Anrī Pino © Scanpix

Svētā Valentīna diena ir ideāli piemērota, lai atzītos mīlestībā, izteiktu bildinājumu un svinētu kāzas. Laulības vai kāzas, kas tiek rīkotas 14. februārī, ir romantiskas un sentimentālas auras apdvestas, tāpēc nav brīnums, ka tieši šo dienu par savu kāzu datumu izvēlas daudzas publiskas, uzmanību alkstošas slavenības. Visi pāri, protams, cer, ka šajā dienā noslēgtās laulības būs ilgas un laimīgas. Vai īpašais skaitlis «14» var garantēt pāriem, kuri izdomājuši iestūrēt laulības ostā, mūžīgu un skaistu mīlestību, jebšu tomēr šajā datumā noslēgtā savienība ir nolemta neveiksmei? »Vakara Ziņas« apkopoja slavenību pārus, kas gredzenus mijuši Valentīna dienā.

Deniss Kveids un Mega Raiena

Holivudas kinozvaigžņu Denisa Kveida un Megas Raienas mīlasstāsts līdzinājās pasakai, kura sākās ar romantiskām laulībām Svētā Valentīna dienā 1991. gadā. Tām sekoja publiska mīlināšanās fotogrāfu un mediju priekšā, mīlestības apliecinājumi un laimīgas ģimenes idilles skati, kuri ilga desmit gadu. Taču kaislei pienāca gals. Attiecības, kas sākās kā afēra filmēšanas laukumā, beidzās ar Kveida sānsoli. Pāris savu laulību šķīra.

Šārona Stouna un Fils Bronšteins

Kinoaktrises Stounas un seksa simbola Bronšteina trešās laulības šajā svētku dienā notika 1998. gadā. Visi mediji apsprieda Stounas vērienīgās kāzas, kurās piedalījās 120 lūgto viesu. Pie altāra aktrise devās maigi rozā kāzu kleitā, ko viņai speciāli darināja slavenību kāzu tērpu iecienītākā dizainere Vera Vonga. Lai gan pāra laulība nebija ilga, Stouna un Bronšteins spēja saglabāt goda un cieņpilnas attiecības arī pēc šķiršanās. Pāri vairākus gadus vajāja dažādas veselības problēmas, tomēr viņi spēra drosmīgu soli un kopā adoptēja mazuli. Laulība tika šķirta 2004. gadā.

Selma Hajeka un Fransuā Anrī Pino

Pāris, kurš iepriekš jau bija atlicis kāzu ceremoniju un pirms diviem gadiem sagaidīja pasaulē nākam savu pirmdzimto – meitiņu Valentīnu, salaulājās 2009. gadā visu mīlnieku pilsētā – romantiskajā Parīzē. Tā bija vienkārša laulību reģistrācija Parīzes mērijā. Jau pēc pāris mēnešiem ievērojamā meksikāņu aktrise Selma Hajeka un franču miljardieris Anrī Pino kāzas atkārtoja Venēcijā, kur greznā un vērienīgā ceremonijā salaulājās baznīcā. 

Adriana Lima un Marko Jaričs

Apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» eņģelis un brazīliešu supermodele Adriana Lima pēc trīs gadus ilgām attiecībām 2009. gada 14. februārī apprecējās ar NBA spēlētāju, serbu basketbolistu Jariču. Vēlāk, novembrī, pasaulē nāca pāra pirmais bērns Valentīna, bet 2012. gadā otra meitiņa Sjenna. Pērn, daudziem faniem par prieku, skaistā un pasaulē vislabāk apmaksātā modele pēc piecu gadu kopdzīves paziņoja par šķiršanos no, daudzuprāt, neizskatīgā lauleņa un nu arī bijušā sportista.