Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Žurnāliste piedzīvo šokējošu uzbrukumu Ķelnes karnevālā

© youtube.com/ Fatih Kölemen

Beļģijas žurnāliste, kura veidoja sižetu par tradicionālo karnevālu Ķelnē, piedzīvojusi ļoti nepatīkamu un šokējošu uzbrukumu reportāžas laikā. Kamēr TV žurnāliste informējusi par notikumiem Ķelnē, tikmēr pie viņas pienākuši trīs vīrieši, no kuriem viens tai sācis uzmākties, ziņo "The Dailymail".

Žurnāliste laikrakstam norāda, ka reportāžas laikā pie viņas pienākuši trīs rupji un agresīvi vīrieši, kuri sākotnēji aiz migurus viņai rādījuši nepiedienīgus žestus, taču pēc mirkļa viens no viņiem aizskāris sievietes krūtis.

Žurnāliste arī pastāstījusi, ka karnevālā ļoti daudz cilvēku atradušies alkohola reibumā, un alkohola smaku varējuši sajust pat cilvēku, kuri slimo ar gripu.

Lai gan sabiedriskās kārtības kontrolei šī pasākuma laikā tika norīkoti 5000 policisti, tomēr britu raidsabiedrība BBC ziņo, ka viņu rīcībā ir informācija, ka tradicionālā karnevāla laikā jau pirmajā naktī ziņots par 22 seksuāla rakstura uzbrukumiem. Tikmēr zināms, ka par dažādiem pārkāpumiem aizturēti vismaz 190 cilvēki.