Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Nopratina trīs aizdomās turētos Baibas Saulītes slepkavības lietā

© F64

Īrijas policija nopratinājusi trīs noziedzniekus, kas tiek turēti aizdomās par līdzdalību latvietes Baibas Saulītes slepkavības lietā, vēsta portāls "Baltic Ireland".

Aizdomās turētie ir trīs brāļi, rūdīti noziedznieki Veins, Dezijs un Džons Dandoni, kas visi pašlaik izcieš cietumsodu par dažādām slepkavībām.

Kā Īrijas laikrakstam "Sunday World" ziņoja informētas personas, Īrijas policija ir pārliecināta, ka trijotnei tiks izvirzīta apsūdzība par Saulītes slepkavību.

Lai arī Latvijas pilsones slepkavības laikā brāļi Dandoni atradās ieslodzījumā, izmeklētāju rīcībā ir jauna informācija, kas ļaus pierādīt, ka brāļi ir šī nozieguma organizatori.

Garda uzskata, ka noziedznieks, kurš vēlējās Saulītes nāvi, iesaistīja brāļus slepkavības organizēšanā.

Pēc Veina Dandona tiesas prāvas likumsargi ieguvuši nu jau mirušā liecinieka Džo Hehira liecību, kurā viņš apgalvo, ka apmeklējis cietumā Džonu Dandonu, kurš viņam iedevis karti, kurā atzīmēta Saulītes māja un ko viņš pēc tam nodevis Dublinas noziedznieku grupējumam, kurš paveicis sievietes slepkavību.

Kā jau LETA ziņoja, latviete, divu bērnu māmiņa Saulīte tika nošauta 2006.gada 19.novembrī pie savas mājas durvīm Īrijas pilsētā Svordsā.

Pēc Īrijas policijas novērtējuma, Saulīte tika nošauta pēc viņas bijušā vīra Hasana Hasana pasūtījuma, bet slepkavību organizēja vairāki noziedznieku grupējumi.