Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Šķirtie Afleks un Gārnere pagaidām dzīvos kopā

Bena Afleka un Dženiferas Gārneres desmit gadus ilgusī laulība beigusies © Scanpix

Holivudas aktieru pāris Bens Afleks un Dženifera Gārnere, kuri pagājušajā nedēļā paziņoja par laulības šķiršanu, devušies kopīgā atvaļinājumā uz Bahamu salām. Amerikāņu dzeltenie mediji vēsta, ka pāris nevēlas radīt nepatīkamus pārdzīvojumus saviem trim bērniem un vismaz pagaidām plāno dzīvot kopā, kamēr juristi nodarbojas ar šķiršanās formalitāšu kārtošanu.

Televīzijas kompānija CBS ziņo, ka vēstis par 43 gadus vecā B. Afleka un 42 gadus vecās Dž. Gārneres šķiršanos nav uzskatāmas par negaidītām, jo beidzamo nedēļu laikā dzeltenās preses izdevumi jau baumojuši par tādu iznākumu. Taču interesanti, ka ar savu paziņojumu par attiecību pārtraukšanu pāris paziņojis vien dienu pēc tam, kad bija apritējusi 10. gadskārta kopš salaulāšanās. Medijiem izplatītājā paziņojumā uzvērts, ka šķiršanās ir kārtīgi pārdomāts lēmums un B. Afleks un Dž. Gārnere viens uz otru ļaunu prātu netur, – viņi vienkārši sapratuši, ka vairs nav piemēroti kopdzīvei. Jau esot nolīgti juristi, kuri kārtos šķiršanās formālo pusi, taču, cik noprotams, skandaloza mantas dalīšana nav gaidāma.

Vēl vairāk – jau dienu pēc paziņojuma par šķiršanos B. Afleks un Dž. Gārnere kopā ar visiem trim bērniem (Violeta ir deviņus gadus veca, Serafīna – sešus gadus veca, bet Semjuelam ir trīs gadi) devušies uz Bahamu salām, kur abiem pieder savrupmāja. Us Weekly vēsta, ka šāds lēmums pieņemts tieši bērnu interesēs, – tā paša iemesla dēļ B. Afleks turpinās dzīvot pārim piederošajā īpašumā Losandželosas priekšpilsētā, lai gan esot pārcēlies uz viesu namiņu.

Laikraksts The Sun, atsaucoties uz anonīmiem, bet labi informētiem avotiem, informē, ka B. Afleka un Dž. Gārneres laulība sagruvusi divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, aktrise savam laulātajam draugam tā arī neesot spējusi piedot, ka viņš turpina uzturēt labas attiecības ar savu bijušo līgavu Dženiferu Lopesu, un viņai dzeltenajā presē nākas regulāri lasīt, ka abi atjaunošot savas attiecības. Bet vēl vairāk Dž. Gārneri kaitinājis, ka B. Afleks atkal sācis aizrauties ar alkohola lietošanu un azartspēlēm. Us Weekly raksta, ka vairākus gadus aktieris un režisors ievērojis sauso likumu, veltot daudz laika ģimenei, taču šā gada sākumā atkarības pār viņu ņēmušas virsroku. Zinātāji stāstījuši, ka B. Afleks brīvo laiku aizvien biežāk veltījis nevis ģimenei, bet gan devies izbraukumos uz Lasvegasas kazino, kur notriecis ievērojamas naudas summas. «Kad viņš skaidrā bija mājās, tad bija priekšzīmīgs ģimenes galva, taču diemžēl tādas reizes kļuva aizvien retākas un retākas,» stāstījis kāds zinātājs, piebilstot, ka Dž. Gārnere vīram faktiski izvirzījusi ultimātu, pieprasot vairāk laika veltīt ģimenei, bet viņš neesot bijis tam gatavs.

Us Weekly vēsta, ka attiecībām par labu nav nācis arī B. Afleka saspringtais darba grafiks. Vienā no pagājušajā gadā sniegtajām intervijām viņš pats atzinis, ka atšķirībā no sievas neprot savu laiku plānot tā, lai tā pietiktu arī ģimenei. Dženifera šādā ziņā esot priekšzīmīga māmiņa, kura rūpīgi apsverot, kuros projektos piedalīties, lai varētu laiku veltīt arī bērniem, stāstījis B. Afleks.