Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Pedofili vēlas tādas pašas tiesības kā geji

© scanpix

Tas nav pārsteigums, ka pedofili ir sākuši izmantot tieši tādu pašu taktiku kā homoseksuāļu tiesību aktīvisti, ar mērķi panākt līdzvērtīgu statusu, argumentējot, ka viņu iekāre pret bērniem ir seksuāla orientācija, kas neatšķiras no homoseksuāļiem un heteroseksuāļiem, raksta truthuncensored.net

Kembridžas universitātē notikušajā akadēmiskajā konferencē tika proklamēts, ka pedofilskas tieksmes ir "dabīgs un normāls process vīriešiem" un, ka "ievērojams daudzums vīriešu vēlētos seksu ar bērniem".

Par līdzīgiem apgalvojumiem tika diskutēts arī konferencē, kas notika pagājušajā gadā, ar mērķi noskaidrot dažādus seksualitātes veidus.

ASV laikraksts Northern Colorado Gazette raksta, ka pedofili izmanto tādu pašu taktiku, kādu savulaik izmantoja geju tiesību aktīvisti.

Homoseksuāļu kritiķi jau ilgāku laiku apgalvojuši, ka tiklīdz sabiedrībā tiks pieņemta doma par to, ka homoseksualitāte ir vienkārši "alternatīvs dzīvesveids" vai seksuāla orientācija, tiks pazaudēti jebkādi limiti.

"Geju tiesību" advokāti gan uzstājīgi ir uzturējuši viedokli, ka tas nekad nenotiks. Lai vai kā, psihiatri šobrīd sāk pedofiliju definēt līdzīgi kā homoseksualitāti.

1973. gadā amerikāņu Psihiatru asociācija ir izsvītrojusi homoseksualitāti no psihisko slimību saraksta.

Šobrīd vairāki psihologi jau meklē jaunu definīciju pedofilijai.