Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Piedzēries zaglis izlec no piektā stāva, lai pierādītu bērnam, ka ir Supermens

© Scanpix/AP

Ķīnā, Siaņas pilsētā policisti arestējuši 25 gadus vecu dzīvokļu zagli, vēsta ārzemju mediji.

Siaņas policistiem nācies vīrieti nocelt no jumta, kur viņš nonācis sava neprātīgā lēciena rezultātā.

Tans Lejs, pēc liela alkohola daudzuma lietošanas, nolēmis aplaupīt kādu no daudzstāvu mājas dzīvokļiem, viņš iekļuvis svešā dzīvoklī un jau sācis meklēt  tajā vērtīgas lietas, kad sapratis, ka dzīvoklī nav viens. Istabā ienākusi no trokšņa pamodusies dzīvokļa saimnieku 10 gadīgā meita. Meitenes parādīšanās zagli esot ļoti satraukusi un viņš sācis klāstīt izdomātu stāstu, kas viņam tajā brīdī licies pilnīgi ticams, ka viņš esot šīs mājas Supermens.

Vienīgā nelaime, ka iereibušais un streipuļojošais vīrietis meitenē radījis aizdomas un viņa prasījusi, lai vīrietis pierāda savu vārdu patiesumu.

"Viņa nosauca manu stāstu par blefu un teica, ja jau tu esi Supermens, tad parādi man kā lido. Ja Tu to nevarēsi vai atteiksies es sākšu kliegt. Man nebija izvēles, es izģērbos līdz apakšbiksēm, lai vairāk līdzinātos Supermenam un izlēcu. Man šķita, ka jumts uz kura jālec nemaz nav tik tālu, bet tas bija tālāk, es taču biju piedzēries, "stāsta Tans.

Tans nokritis uz jumta un kliedzis no sāpēm tik ilgi līdz kāds mājā esošs vīrietis viņu izdzirdējis un izsaucis policiju. Policijai nācies izmantot kāpnes, lai vīrieti no jumta noceltu.

Pēc izrakstīšanās no slimnīcas vīrietim draud septiņus gadus ilgs cietumsods.