Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Pecolli uzstāsies Soču Paraolimpisko spēļu noslēgumu ceremonijā

Iluzionisti Pecolli ir uzaicināti uz Sočiem, lai tur Paraolimpisko spēļu noslēguma Ceremonijā iestudētu daļu no Grand Finale priekšnesuma, kas seko uzreiz pēc Olimpiskās liesmas izdzišanas, kā arī, lai noslēguma priekšnesumam apmācītu 10 Krievijas māksliniekus.

 Pecolli ceremonijā arī paši uzstāsies uz galvenās skatuves, kas ir veidota Krievijas kartes formā.

Paraolimpisko spēļu noslēguma ceremonijas režisori iedvesmojušies no Pecolli lielās šovu izrādes "The Underwater Bubble show" idejai atbilstošas tēmas, krāšņā vizuālā risinājuma un moderno specefektu tehnoloģiju radošā izmantojuma. Olimpiādes organizatori uzaicināja Pecolli realizēt daļu no noslēguma Ceremonijas Sočos.

Kā stāsta Pecolli, gatavošanās process Ceremonijai norit ļoti veiksmīgi un viņi priecājas par šo lielo godu un milzu pieredzi, ko gūst strādājot kopā ar tik profesionālu komandu - Olimpiādes Ceremoniju organizatoriem, kas šeit ir ieradušies no visas pasaules. 

"Protams, ka visas Ceremonijas rezultāts būs daudzu, jo daudzu cilveku kopdarbs un mākslinieciskais sniegums, kas apvienots vienā lielā krāšņā idejā. Apjomi ir neaprakstāmi lieli un prasa superprofesionalitāti, saliedētību un maksimālu pieredzi katram savā jomā un, protams, visi ļoti cenšas, lai rezultāts būtu brīnišķīgs," stāsta Pecolli.

Vienīgā skumjā ziņa ir tā, ka Dace Pecoli aktīvā treniņu procesā ir satraumējusi plecu un uz dažām dienām aktīvā darbošanās ir apturēta, taču Olimpiskās organizācijas ārsti  nozīmējuši attiecīgu ārstēšanos, kas šobrīd norit veiksmīgi un dod cerības, ka situācija būs pietiekami stabila, lai Dace priekšnesuma dienā varētu uzstāties.

Jau aprīļa sākumā Pecolli pēc ilgās prombūtnes atgriezīsies Latvijā un pastāstīs vairāk par saviem nesenajiem priekšnesumiem un piedzīvojumiem Kuveitā, Libānā, Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Ņujorkā u.c. valstīs.