Atpakaļ uz nra.lv

Šausminošā nelaimē ģimene Latvijā zaudē ilgi loloto sapni

Portāls nra.lv 15.decembris 2017, 7:05
 
Ekrānšāviņš no "Degpunktā" sižeta
No Akuļu ģimenes ilgi lolotās mājas pāri palikušas vien krāsmatas. Vienā vakarā izkūpējuši visi ģimenes sapņi un ieceres.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka divus gadus ģimene pamazām remontējusi un atjaunojusi māju, lai jau pavisam drīz tur varētu sākt dzīvi. Mājā ieguldīts ne tikai darbs, bet arī nauda. Viss padarīts pašu spēkiem un rokām, tādēļ jo lielāks ir trieciens, kad viss nodega ģimenes acu priekšā.

Inese ar asarām acīs stāsta, ka nekas neliecināja par gaidāmo nelaimi. Taču kādu dienu pusnaktī ģimeni satriekusi vēsts par to, ka ēka sākusi degt. Ugunsnelaimes iemesls pagaidām nav zināms, taču tiek pieļauts, ka pie vainas bijuši elektrības vadi. Divu bērnu mamma Inese saka, ka teju pusstundas laikā viss bijis izpostīts.

Ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai atjaunotu māju. Noderēšot gan materiāli remontam, gan finansiāla palīdzība. Ikviens, kuram ir iespēja palīdzēt, lūgts zvanīt uz ziedojumu tālruni 90067077 (maksa par zvanu 1.42 eiro) vai arī sazināties ar ugunsnelaimē cietušo ģimeni pa tālruni 29204445.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas