Atpakaļ uz nra.lv

Mazais Ralfs devis cerību citiem; aicina palīdzēt bērniem ar smagām diagnozēm

Portāls nra.lv 11.decembris 2017, 20:40
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Ralfs ir puisēns, kam jāsadzīvo ar nopietnu ģenētisku saslimšanu, un pēc viņa piedzimšanas pat pārdrošākajās cerībās neviens nesolīja, ka puisēns spēs augt, attīstīties, blēņoties un izbaudīt pilnvērtīgu bērnību, raksta Bērnu paliatīvās aprūpes biedrība.

Vienīgi Ralfa vecāki jau pašā sākumā teica - nekā, nebija, viņš mums brauks uz moča! Tagad zēns iet bērnudārzā, brauc ar riteni un iepriecina savus mīļos ar dažnedažādiem stiķiem un niķiem! Ralfa ģimene vairāku gadu garumā saņēma paliatīvās aprūpes speciālistu komandas atbalstu - nu slimības simptomi ir atkāpušies un Ralfs iemācījies ar tiem sadzīvot tā, ka mūsu palīdzība vairs nav nepieciešama.

Tieši Ralfs ir viens no bērniem, kas pagājušogad kļuva par akcijas “Dāvā iespēju dzīvot mājās, nevis slimnīcā” vēstnešiem! Pa šo gadu zēns ir uzkrājis spēkus, un viņam atbalsts vairs nav nepieciešams, taču Latvijā ir vairāk kā 200 citu bērnu, kam jāsadzīvo ar neizārstējamu slimību uzliktajiem ierobežojumiem.

Līdz 31. decembrim apmeklē Apotheka Latvija aptiekas visā Latvijā un iesaisties labdarības akcijā - palīdzēsim, lai bērni, kam nepieciešama regulāra medicīniska uzraudzība un psihosociāls atbalsts, varētu piepildīt savus sapņus un dzīvot mājās, kopā ar saviem mīļajiem, nevis slimnīcā. Ziedot var arī internetā: http://www.palliative.lv/ziedot-bernu-paliativas-aprupes-biedribai/

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas