Atpakaļ uz nra.lv

Mūziķa Ūdrīša sieva Ilona lūdz steidzami izpalīdzēt

Portāls nra.lv 11.decembris 2017, 18:30
 
Emīls Desjatņikovs, F64 Photo Agency
Pērnā gada janvārī Rīgā automašīna uzbrauca mūziķim Rolandam Ūdrim jeb tautā sauktajam Ūdrītim. Pēc sadursmes viņš guva smagas traumas, vairāki lūzumi un smaga galvas trauma. Tieši galvas traumas dēļ Ūdrītim iestājās koma pēc kuras viņš atguvās un pats sāka elpot. Mūziķis joprojām turpina atveseļošanās kursu un dodas uz rehabilitāciju. Viņa sieva Ilona sociālajā tīklā facebook lūdz palīdzību, jo pati ir apslimusi.

"Meklēju kādu VENTSPILĪ, kas var mani šonedēļ aizvietot un Ūdri riteņkrēslā aizstumt/atstumt uz nodarbībām Ventspils slimnīcā. Es esmu nolikusies slima, nevaru to izdarīt. Jāstumj no Inženieru/Pļavas krustojuma, kur mēs dzīvojam.

Jārēķinās ar to, ka Ūdris ir smags un ziemā ir pagrūtāk, kad sniegs ietvju malās. Citādi nav nekas daudz. Otrdien, ceturtdien ( 12.un 14.decembris) plkst. 12:00 jānogādā Fizoterapijā, plkst. 15:00 viņš no turienes jāsavāc un jānogādā atpakaļ mājās.

Trešdien,peiktdien (13. un 15.decembris) - ergoterapija plkst. 14:00, beidzas ap 16:00. Apņemos viņu saģērbtu jau izstumt ārā, būs tikai jāpārņem stafete un jāaizgādā viņš no punkta A uz punktu B. Klāt viņam tur nav jāsēž. Varbūt ir kāds students, kas grib piepelnīties? Ar mašīnu jau ar var vest, bet tur būs drusku sarežgītāk, jo tikšanu (celšanu) ārā/iekšā no mašīnas vajag drusku iepraktizēt," raksta Ilona, kura par avārijā cietušo muziķi Rolandu Ūdri pārsvarā rūpējās pati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas